Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το «10άρι» Μίλος Ντέλετιτς (vids)

Ο Μίλος Ντέλετιτς έχει βάλει τη «σφραγίδα» του στη φετινή εκκίνηση του Βόλου και μάλιστα ως επί το πλείστων παίζει σε μία θέση που δεν μας έχει συνηθίσει. #slgr #volosfc #MilosDeletic #season2022_2023

Ο Μίλος Ντέλετιτς έχει βάλει τη «σφραγίδα» του στη φετινή εκκίνηση του Βόλου και μάλιστα ως επί το πλείστων παίζει σε μία θέση που δεν μας έχει συνηθίσει.

Την «υπογραφή» του Μίλος Ντέλετιτς έφερε η χθεσινή (27/8) μεγάλη νίκη του Βόλου στη Ριζούπολη, αφού χάρις σε ένα δικό του γκολ η ομάδα του επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0.

Ο 29χρονος δεν το πανηγύρισε σεβόμενος την παλαιότερη παρουσία του στην Ενωση και παράλληλα πιστοποίησε πως ξεκίνησε τη σεζόν με το… πόδι στο γκάζι, παρότι μάλιστα αγωνίζεται αρκετά σε μία νέα θέση ή έστω σε τέτοια που δεν μας έχει συνηθίσει. Πιο συγκεκριμένα εκείνη του «10αρίου» ή πιο απλά, σε ελεύθερο ρόλο πίσω από το «9άρι».

Μέχρι στιγμής εκεί ξεκινά στο Βόλο (πήγε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού) και όχι στα άκρα όπου τον μάθαμε από το 2016 οπότε και ήρθε στα μέρη μας για την ΑΕΛ. Βέβαια κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων πολλές φορές «αλλάζει» με τον Πάολο Φερνάντες (στο άλλο άκρο είναι ο Βίκτορ Φερνάντες) και μετατοπίζεται στα «φτερά», αλλά η ουσία είναι πως ο Ντέλετιτς μας… «συστήνεται» ξανά και μάλιστα με τεράστια επιτυχία.

Με τη συμπλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής έχει βρει ισάριθμες φορές δίχτυα με ομολογουμένως πανέμορφο τρόπο και παράλληλα συμμετείχε σε ακόμη σε ένα γκολ του club ενώ έχει «φτιάξει» και μία «καθαρή» ευκαιρία για τον Φαν Βέερτ. Ας θυμηθούμε τα πεπραγμένα του.

*Εχει σημειώσει λοιπόλν δύο πανέμορφα γκολ, το πρώτο στο 65′ της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης όπου συμμετείχε και στη δημιουργία του όταν και «βρέθηκε» με τον Πάολο Φερνάντες και το δεύτερο χθες (27/8) κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», με μία «βολίδα» στο 18′ της αναμέτρησης. Παράλληλα με αντίπαλο τους Αρκάδες είχε ακόμη ένα σουτ που δεν βρήκε δίχτυα.

*Για όσους θυμούνται το 1-1 της 1ης αγωνιστικής από τον Φαν Βέερτ ξεκίνησε από δικά του πόδια, καθώς εκείνος «έκοψε» για τον Αλχο που έκανε το over lap και μετά πάτησε περιοχή και σέντραρε για τον Ολλανδό φορ που σκόραρε με κεφαλιά.

*Στο ίδιο ματς και στο 45’+3′ ο Φαν Βέερτ αστόχησε σε τετ α τετ, όταν και βρέθηκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο αλλά πλάσαρε άουτ. Ο Σέρβος ήταν εκείνος που με τακουνάκι έφερε τον 32χρονο στράικερ σε θέση βολής.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button