Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το επιπλέον κίνητρο Μίτσελ-Λουτσέσκου στο αποψινό Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Η νίκη είναι το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο αποψινό ντέρμπι, όμως ο Μίτσελ και ο Λουτσέσκου έχουν τους δικούς τους λόγους να ζητήσουν το «τρίποντο» από τους παίκτες τους. #slgr #olympiacosfc #Michel #paokfc #Lucescu #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Για πρώτη φορά θα τεθούν αντιμέτωποι ο Μίτσελ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε ντέρμπι ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός στην πρώτη του θητεία στον «ερυθρόλευκο» πάγκο είχε αντιμετωπίσει τέσσερις φορές τον «Δικέφαλο του Βορρά» τη σεζόν 2013/14, ενώ ο Ρουμάνος έχει βρεθεί σε δέκα ματς απέναντι στους Πειραιώτες.

Το αποψινό ντέρμπι είναι και για τους δύο προπονητές σημαντικό και θα ζητήσουν για επιπλέον λόγους το «τρίποντο» απέναντι στον αποψινό αντίπαλό τους.

Ο Μίτσελ μετράει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Λουτσέσκου από τη μεριά του σε σύνολο δέκα ματς (στις δύο θητείες του) έχει 2 νίκες και από τέσσερις ισοπαλίες και ήττες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα συνολικά έξι ματς της περσινής σεζόν, τα τέσσερα από αυτά έληξαν χωρίς νικητή και στα άλλα δύο κέρδισε ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μετά το 0-0 στην Τούμπα και το 1-1 στην παράσταση στο Καραϊσκάκη.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button