Β΄ ΦθιώτιδαςΜεταγραφέςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πελασγιακός: Βρήκε το «ελιξήριο» των μεταγραφών!

Γράφει ο Βαγγέλης Μπιζάτος...

Ο Βαγγέλης Μπιζάτος σχολιάζει τις δύο τελευταίες μεταγραφές του Πελασγιακού, οι οποίες θα προσθέσουν στην ομάδα εμπειρία και ποιότητα σε άμυνα και επίθεση!

Χθες, σας ενημερώσαμε για τις δύο τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις του Πελασγιακού, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση των Θανάση Παπαδόπουλου και Ιωσήφ Λεϊμονή.

Πάμε όμως να δούμε πως σχολιάζει ο Βαγγέλης Μπιζάτος τις μεταγραφές αυτές:

Την φετινή χρονιά η ομάδα του Πελασγιακού βάλθηκε να τρελάνει όλη την κατηγορία (Β΄Φθιώτιδας). Η «πράσινη» ομάδα προχώρησε στην προσθήκη δύο ακόμη ποδοσφαιριστών με «βαρύ» βιογραφικό για την κατηγορία.

Πρώτος στη λίστα είναι ο σέντερ φορ Θανάσης Παπαδόπουλος. Το «πολυβόλο» από τη Μαγνησία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μιάς και έχει φροντίσει με τις εμφανίσεις του να κάνει το όνομά του γνωστό.

Ο Παπαδόπουλος είναι επί σειρά ετών πρώτος σκόρερ στη Α΄ Κατηγορία της Μαγνησίας, ενώ πλέον καλείται να βοηθήσει την ομάδα της Πελασγίας στο σκοράρισμα… πράγμα που για τον ίδιο θα είναι αρκετά εύκολο καθώς έχει αποδείξει ότι σκοράρει και με «κλειστά τα μάτια».

Πάμε πιο πίσω στο γήπεδο τώρα και φτάνουμε στην άμυνα… Εκεί θα συναντήσουμε τον Ιωσήφ Λεϊμονή!

Photo Credits: almyros.gr

Ο Ιωσήφ, δεν είναι απλά ένα ακόμη μεταγραφικό απόκτημα για τον Πελασγιακό αλλά αποτελεί την πρώτη επιλογή για την άμυνα του συλλόγου.

Όπως ο Παπαδόπουλος, έτσι κι΄αυτός αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Μαγνησίας και αποτελούσε την αμυντική «κολώνα» του Πρωτεσίλεου για αρκετά χρόνια. Η αποστολή του με την «πράσινη» φανέλα είναι να δυσκολέψει όλους τους επιθετικούς της κατηγορίας και να κρατήσει απαραβίαστη την άμυνα της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης

Back to top button