Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Γυναικών

Στην ομάδα του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης η Παναγιώτα Ζαλαώρα!

Στη γυναικεία ομάδα του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης θα αγωνίζεται πλέον η πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, Παναγιώτα Ζαλαώρα.

Στη γυναικεία ομάδα του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης θα αγωνίζεται πλέον η πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, Παναγιώτα Ζαλαώρα.

Θα συνδυάσει σπουδές στο τμήμα Νηπιαγωγών του Α.Π.Θ και ποδόσφαιρο η Παναγιώτα Ζαλαώρα. Η πρώην αθλήτρια του ΠΑΣ Λαμία, θα είναι κάτοικος πλέον Αλεξανδρούπολης και θα αγωνίζεται για λογαριασμό του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης.

Την περσινή σεζόν, η Ζαλαώρα φορούσε τη φανέλα της Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης.

Η ανακοίνωση:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι τη νέα σεζόν η Παναγιώτα Ζαλαώρα θα ανήκει στην οικογένεια της Γυναικείας ομάδας του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης.

Η Παναγιώτα αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα, είναι γέννημα θρέμμα της Γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της Π.Α.Ε Λαμίας και βρίσκεται στην πόλη μας ως φοιτήτρια του Α.Π.Θ στο τμήμα Νηπιαγωγών.

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα της Αναγέννησης Αλεξανδρούπολης.

Πέρα από την αγωνιστική δυναμική, είναι μια κοπέλα που ο εξαιρετικός χαρακτήρας της θα συμβάλει ώστε να συνεχιστεί το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στο ρόστερ της ομάδος μας.

Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης

Back to top button