ΒόλεϊΤοπικά Σπορ

Α.Ο Λαμίας: Ανακοίνωση για εγγραφές και ανανεώσεις στις ακαδημίες!

Α.Ο Λαμίας: Ανακοίνωη για εγγραφές και ανανεώσεις στις ακαδημίες!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ & ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ Α. Ο. ΛΑΜΙΑΣ 2013”

O Αθλητικός Όμιλος Λαμίας 2013 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των προπονήσεων για τα Τμήματα Αναπτυξιακών Υποδομών Πετοσφαίρισης καθώς και την έναρξη των εγγραφών για νέες αθλήτριες.

Οι εγγραφές / επανεγγραφές-ανανεώσεις για όλα τα Τμήματα Αναπτυξιακών Υποδομών θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο σε ειδικό περίπτερο του συλλόγου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Χαλκιοπούλειο» Λαμίας, από την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022, και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 5:30-8:00 το απόγευμα.

Οι προπονήσεις των τμημάτων πραγματοποιούνται στο χώρο του Βοηθητικού Γυμναστηρίου στο «Χαλκιοπούλειο», στο 1ο Γυμνάσιο Λαμίας και στο Κλειστό Γυμναστήριο των Ανθέων στο 5ο Γυμνάσιο Λαμίας.

Ο σύλλογός μας πιστός και με την ίδια προσήλωση  όπως κάθε χρονιά στηρίζει την ανάπτυξη του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες. Η αγάπη όλων για το βόλεϊ προσφέρει την πολυτέλεια σε κάθε παιδί του συλλόγου μας να νιώσει τη χαρά της προσπάθειας και μέσω της ενθάρρυνσης και της σωστής διαδικασίας εκμάθησης και να γνωρίσει τα μυστικά του βόλεϊ και συγχρόνως να αναπτύξει τις αθλητικές του δεξιότητες.

Με προγράμματα προπονήσεων υψηλού επιπέδου με μοναδικό σκοπό την τόνωση των σχέσεων των μικρών παιδιών με τον αθλητισμό, οι ακαδημίες του Α. Ο. Λαμίας 2013, με επικεφαλής τον κ. Παπαναγιώτου Αντρέα Γυμναστή-προπονητή βόλεϊ και τον Τεχνικό Διευθυντή και προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων Κατσιγιάννη Αθανάσιο και με την συμπαράσταση των Διεθνών παιχτριών, όπως Caroline Frances Livingston (Ακραία με την Εθνική Ομάδα Καναδά), Anna Mebus (Ολλανδή Πασαδόρος),  Heloisa Lacerda Pereira (Βραζιλιάνα διαγώνιος), Ευδοξία Γεωργιάδου (Λίμπερο), αλλά και των υπολοίπων αθλητριών της ομάδας, ξεκινά τις εγγραφές, επανεγγραφές για όλα τα τμήματα.

Με την εγγραφή παρέχεται δωρεάν προπονητικό μπλουζάκι.

Για περισσότερες πληροφορίες

• Ειδικό σταντ στον εξωτερικό χώρο του «Χαλκιοπούλειου» από 5:30-8:00 μμ
  • στο τηλέφωνο: 6983380551 (Αντρέας Παπαναγιώτου)
  • στο Facebook της ομάδας: https://www.facebook.com/aolamias.gr

Για την εγγραφή νέου αθλητή ή επανεγγραφή αθλητή απαιτούνται:

1. Αίτηση – Δήλωση Εγγραφής από γονέα/κηδεμόνα (συμπληρώνεται και υπογράφεται στην Γραμματεία του Σωματείου)
  2. Δήλωση συγκατάθεσης για την συλλογή και την επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων
  3. Ιατρική Βεβαίωση Παιδιάτρου ή Παθολόγου ή Καρδιολόγου

Για την εγγραφή νέου αθλητή και την έκδοση Δελτίου στα Αγωνιστικά τμήματα:

1. Αίτηση – Δήλωση Εγγραφής (συμπληρώνεται και υπογράφεται στην Γραμματεία του Σωματείου)
  2. Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου αθλητή/τριας
  3. Δήλωση συγκατάθεσης για την συλλογή και την επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων
  4. Έντυπο αίτησης Ε.Ο.ΠΕ. (παρέχεται από τη Γραμματεία του Σωματείου)
  5. Μία Φωτογραφία
  6. Ιατρική Βεβαίωση Καρδιολόγου
  7. 5€ για Παράβολο προς την Ε.Ο.ΠΕ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ. Σ. ΤΟΥ Α. Ο. ΛΑΜΙΑΣ 2013

Διαβάστε επίσης