Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Το Μεγάλο Ντέρμπι στο Νησί και ένα σημείο που πρέπει να βγει!

Καλημέρα φίλες και φίλοι, oλοκληρώνονται σήμερα οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων και παρά το γεγονός ότι είναι Δευτέρα το στοιχηματικό κουπόνι είναι γεμάτο σπουδαίους αγώνες με κυριότερο και σπουδαιότερο όλων το σούπερ ντέρμπι της Πρέμιερ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γ. και Άρσεναλ.

Καλημέρα φίλες και φίλοι, oλοκληρώνονται σήμερα οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων και παρά το γεγονός ότι είναι Δευτέρα το στοιχηματικό κουπόνι είναι γεμάτο σπουδαίους αγώνες με κυριότερο και σπουδαιότερο όλων το σούπερ ντέρμπι της Πρέμιερ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γ. και Άρσεναλ.

Φυσικά, θα μας απασχολήσει, όπως θα μας απασχολήσουν και άλλα ματς από Δανία και Πορτογαλία σε εξαιρετικές τιμές. Αύριο, θα έχουμε τα πρώτα ματς της Ευρώπης και μέχρι την Πέμπτη οι ομάδες θα παίζουν στις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις. Αυτό σίγουρα πρέπει να αποτελέσει και θα αποτελέσει παράγοντας για να επιλέξουμε σημεία καθώς και οι παίκτες δεν είναι ρομπότ. Έχουμε ετοιμάσει δύο επιλογές με Αγγλία και Δανία σε τιμές άριστες. Πάμε να τις δούμε:

Χόρσενς-Έσμπιεργκ (20:00) :

Ξεκινάμε το απογευματινό ματς της Δανίας, που κλείνει και την αυλαία της 11η αγωνιστικής. Η Χόρσενς υποδέχεται την Έσμπιεργκ και οι δύο ομάδες έχουν πολλά κοινά με το κυριότερο ότι βρίσκονται σε απόσταση δύο βαθμών μεταξύ τους και στις δύο τελευταίες θέσεις. Η Έσμπιεργκ πέρσι πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία, δεν κινδύνευσε στιγμή, προσπάθησε να διεκδικήσει και την Ευρώπη, αλλά δεν της βγήκε και από νωρίς έχασε το τρένο. Διέθετε καλή ομάδα, καλό ρόστερ αλλά πλέον τίποτα από αυτά δεν ισχύουν. Βρίσκεται μετά από 10 αγώνες στην προ τελευταία θέση με 8 βαθμούς, διαθέτει κάκιστη άμυνα και προβληματική επίθεση με αποτέλεσμα να τρέχει να σωθεί κι ας είναι νωρίς. Η Χόρσενς δε διαφέρει από την αντίπαλό της.  Είναι δύο βαθμούς πάνω από την Έσμπιεργκ, επίσης με κάκιστη άμυνα και επίθεση, παρόμοιο συντελεστή τερμάτων και δείχνει πολλά προβλήματα. Δε θα ξεφύγουν από τα πλέι άουτ, το θεωρώ αδύνατο. Αλλά σίγουρα θέλουν να πάνε πιο ψηλά. Πολλά τα αμφίσκορα και τα γκολ μεταξύ τους και λόγω του ματς γκολ θα έχουμε.  Θα πάμε με αυτό. GG στο 1.80 (Stoiximan).

Μάντσεστερ Γ. – Άρσεναλ (22:00) :

Πηγαίνουμε στο μεγάλο, σούπερ ντέρμπι της Ευρώπης και της Αγγλίας πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα σε Μάντσεστερ και Άρσεναλ. Οι δύο ομάδες καλούνται να αποδείξουν πολλά, πού έχουν σκοπό να φτάσουν, πού μπορούν να φτάσουν, ποιες είναι οι δυνατότητές τους. Οι παράγοντες που πρέπει να εξετάσουμε πριν το σημείο μας είναι συγκεκριμένοι: Φόρμα, απουσίες, προϊστορία, και φυσικά συμμετοχή σε ευρωπαϊκά κύπελλα. Αμφότερες συμπεριλαμβάνουν και τους 4. Παίζουν την Πέμπτη στο Europa League και ειλικρινά δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε να τις βάλει να παίξουν σήμερα. Περιορισμένα ρόστερ, μέτρια φόρμα, δυσκολία στο να πείσουν και θα φορτώσουν ματς νωρίς. Οκ, Αγγλία είναι, αλλά πρέπει να λαμβάνονται όλα υπόψη. Η Άρσεναλ θα στερηθεί τον Λακαζέτ και τον Σμιθ-Ρόου ενώ η Μάντσεστερ θα παίξει χωρίς Μαϊγί, Τζόουνς, Μαρσιάλ και Φονσού-Μενσά ξανά. Πολύμηνες απουσίες, αλλά επηρεάζουν. 3/5 πρόσφατα παιχνίδια τους έληξαν ισόπαλα και μάλιστα με γκολ. Ισοδύναμο και ισορροπημένο ζευγάρι. Η Άρσεναλ έχει συνέλθει, είναι αήττητη εδώ και 5 ματς σε όλες τις διοργανώσεις αλλά έχει αφελή άμυνα. Η Μάντσεστερ από την άλλη, δεν πείθει, παίρνει αποτελέσματα αλλά η ήττα από την Ουέστ Χαμ πριν μια εβδομάδα την προσγείωσε ανώμαλα στην πραγματικότητα. Πάμε λοιπόν με ένα αποτέλεσμα πολύ πιθανό που κοστολογείται στις στοιχηματικές εταιρίες γύρω στο 3.30-.3.45. Χ στο 3.45 (Stoiximan).  Καλή τύχη!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button