ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Επιστρέφει με τον ένα βαθμό από την Κρήτη η Λαμία!

Το γκολ του Ακούνια μόλις στο 3΄δεν έφτανε για τον ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος ισοφαρίστηκε από το γκολ-πέναλτι του Νέιρα λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το γκολ του Ακούνια μόλις στο 3΄δεν έφτανε για τον ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος ισοφαρίστηκε από το γκολ-πέναλτι του Νέιρα λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε τον ΟΦΗ στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Η Λαμία είχε τις ευκαιρίες να πάρει το ματς, χωρίς βέβαια να ικανοποιήσει με την εμφάνισή της κατά κύριο λόγο στο δεύτερο ημίχρονο. Κάρτες συμπλήρωσε ο Φάνης Τζανδάρης ο οποίος έφτασε τις 3 κίτρινες κάρτες και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς της ομάδας του.

To ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη Λαμία καθώς στο 3΄ο Παπαδόπουλος έβγαλε καταπληκτική πάσα στον Ακούνια, ο Ουρουγουανός βρέθηκε απέναντι στον Μπάουμαν και με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Τη φάση την έλεγξε και το VAR και μετά από λίγα δεύτερα κατοχύρωσε το τέρμα!

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μοσκέρα από τα αριστερά πάτησε περιοχή, αλλά ο Αμαράλ πήγε αμέσως στον αντίπαλο εξτρέμ του ΟΦΗ και τον έκοψε πριν προλάβει να γίνει απειλητικός.

Στο 16΄ο ΟΦΗ απείλησε με τον Μοσκέρα να βγάζει τη σέντρα ο Τοράλ έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Κοσέλεφ μπλόκαρε σταθερά. Ένα λεπτό αργότερα, ο Λουίζ Φελίπε προσπάθησε με ωραίο σουτ από μακρινή απόσταση να απειλήσει τον Κοσέλεφ, αλλά ο Μολδαβός τερματοφύλακας είπε και πάλι όχι, διώχνοντας τον κίνδυνο.

Τεράστια ευκαιρία στο 25΄για τους Κρητικούς, όταν μετά από το τραγικό λάθος του Τζανδάρη στο κέντρο ο Τοράλ πήρε την μπάλα έβγαλε την κάθετη στον Λουίζ Φελίπε ο οποίος απέναντι στον Κοσέλεφ πλάσαρε αλλά είδε το δοκάρι να του λέει όχι…

Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία για το 0-2 στο 30΄όταν ο Ακούνια απέφυγε τον Βούρο, έστρωσε την μπάλα για τον Τσιλούλη ο οποίος ήρθε ως «τρέιλερ», έκανε το πλασέ αλλά σημάδεψε πάνω στον Μπάουμαν.

Φάουλ σε καλή θέση για τον ΟΦΗ στο 33΄με τον Νέιρα να αναλαμβάνει την εκτέλεση, όμως ο Κοσέλεφ μία επέμβαση έδιωξε τον κίνδυνο.

Στο 37΄του παιχνιδιού ο Κυριάκος Παπαδόπουλος υπέπεσε σε πέναλτι πάνω στον Νέιρα, με τον Σιδηρόπουλο να καταλογίζει αμέσως την παράβαση. Ο Αργεντινός ανέλαβε την εκτέλεση κερδίζοντας από τα έντεκα βήματα τον Κοσέλεφ.

Ακόμη μία ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 41΄με τον Λουίζ Φελίπε και πάλι να φτάνει κοντά στο γκολ, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λουίζ Φελίπε δέχθηκε την σέντρα από τα αριστερά από τον Μοσκέρα, έκανε την κεφαλιά αλλά ο Κοσέλεφ με μεγάλη δυσκολία του είπε όχι διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Το 1-1 παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τεράστια ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Μοσκέρα έδωσε την κάθετη πάσα στον Αμπάντα από τα αριστερά, ο πρώην μπακ της Λαμίας έκανε το σουτ από πλάγια θέση αλλά ο Κοσέλεφ απομάκρυνε ξανά τον κίνδυνο.

Στο 59΄πρώτη καλή φάση στο δεύτερο ημίχρονο για τον ΠΑΣ Λαμία, με τον Σλίβκα να κάνει την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Λιθουανός με την πάσα του έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Ακούνια ο οποίος μπροστά στο τέρμα σημάδεψε άουτ!

Στο 78΄ο Ριέρα μετά από μία ωραία προσωπική ενέργεια πάτησε περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Κορνέζου και πέρασε πλάγιο άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία στο 88΄για τους γηπεδούχους με τον Αποστολάκη να βρίσκεται σε θέση βολής αλλά το σουτ του πέρασε ψηλά άουτ. Φάουλ σε πολύ καλό σημείο για τη Λαμία στο 90΄, ο Τόσιτς εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά η μπάλα πέρασε άουτ.

Τίποτα ιδιαίτερο στο δεύτερο 45λεπτο από τις δύο ομάδες, αρκετά λάθη κατά κύριο λόγο στο κέντρο με το 1-1 να παραμένει έως το τέλος του αγώνα.

Δεν ικανοποίησε η Λαμία με τη σημερινή της εμφάνιση, παρόλο αυτά κατάφερε να μείνει αήττητη παίρνοντας ένα σημαντικό βαθμό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button