ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Transfermarkt: Αυξήθηκε η ποδοσφαιρική αξία του ΠΑΣ Λαμία! (pics)

Σύμφωνα με το transfermarkt.com και σε σχέση με την περσινή σεζόν, η ποδοσφαιρική αξία του ΠΑΣ Λαμία έχει αυξηθεί... #slgr #lamiafc #transfermarkt #ποδοσφαιρική_αξία #season2022_2023

Σύμφωνα με το transfermarkt.com και σε σχέση με την περσινή σεζόν, η ποδοσφαιρική αξία του ΠΑΣ Λαμία έχει αυξηθεί… #slgr #lamiafc #transfermarkt #ποδοσφαιρική_αξία #season2022_2023

Η ποδοσφαιρική χρονιά για τον ΠΑΣ Λαμία έχει ήδη ξεκινήσει, όπως και για τις άλλες ομάδες της SuperLeague 1, με τον σύλλογο της Φθιώτιδας να έχει τρεις πρώτες αγωνιστικές δύο βαθμούς μετά από 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Η «κυανόλευκη» ομάδα προσπάθησε στη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο να ενισχυθεί σημαντικά και ουσιαστικά, πραγματοποιώντας έως τώρα 12 μεταγραφικές κινήσεις.

Οι δώδεκα αυτές μεταγραφές όπως αναμενόταν, έχουν ανεβάσει την ποδοσφαρική αξία της ομάδας. Σε σχέση με πέρυσι όπου ο ΠΑΣ είχε σύνολο 7.90εκατ. € αξία, φέτος χωρίς να έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές του, έχει φτάσει στα 8.23 εκατ. €.

Η αύξηση αυτή οφείλεται κατά κύριο λόγω στους ποδοσφαιριστές που έχουν ποδοσφαιρική αξία πάνω από 400χιλ €.

Μέσα από transfermarkt.com μπορούμε να δούμε τους 7 πρώτους σε αξία ποδοσφαιριστές της Λαμίας και όπως θα δείτε οι περισσότεροι είναι φετινές μεταγραφές.

Από κάτω προς πάνω, έχουμε τον Γκουστάβο Μαρμεντίνι με 400χιλ €, ενώ με την αξία θα βρούμε τον Τομάς Ντε Βινσέντι και τον Ρίτσμοντ Μποακιέ.

Οι δύο πρώτοι τώρα έχουν αμφότεροι ποδοσφαιρική αξία 500χιλ €. Ο λόγος για τον Ιβάν Γκοράνοφ και τον Στέφαν Ασκόφκι.

Πιο αναλυτικά:

Στο σύνολο τώρα των ομάδων της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται στην τελευταία θέση της λίγκας, παρά τη φετινή του άνοδο στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button