Στοίχημα

Στοίχημα: Γαλλική έξοδος για Ολυμπιακό

Γεμάτη η Πέμπτη με αγώνες του Europa League και του Europa Conference League, με Ελληνικό ενδιαφέρον, αφού ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Γαλλία απέναντι στη Ναντ.

Γεμάτη η Πέμπτη με αγώνες του Europa League και του Europa Conference League, με Ελληνικό ενδιαφέρον, αφού ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Γαλλία απέναντι στη Ναντ.

Δείτε εδώ τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Ζυρίχη – Άρσεναλ (19.45)

Η σκιά του καλού της περσινού εαυτού είναι η Ζυρίχη και παρότι την περασμένη περίοδο κατέκτησε το πρωτάθλημα φέτος απογοητεύει στις επτά πρώτες αγωνιστικές, όπου δεν έχει καν νίκη (0-2-5). Λίγο καλύτερα τα πράγματα στην Ευρώπη, αφού συνεχίζει σε μια ανταγωνιστική διοργάνωση, όπως είναι το Europa League, κάνοντας πρεμιέρα σήμερα στον όμιλο απέναντι στην Άρσεναλ.

Το σερί σταμάτησε στις πέντε νίκες όσον αφορά την Πρέμιερ Λιγκ για την Άρσεναλ, που στο ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» γνώρισε την ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1. Το θέμα για την ομάδα του Αρτέτα είναι να αφήσει πίσω της αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, καθώς εν γένει το ξεκίνημα της είναι εξαιρετικό και δεν θα έλεγε όχι σε διάκριση φέτος στο Europa League.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με όποια σύνθεση και να κατέβει η Άρσεναλ έχει το πάνω χέρι, αλλά τις ευκαιρίες της στο ματς θα έχει και η Ζυρίχη. Επιλογή το 2 & Over 2.5 στο 1.75 της Stoiximan.

Ναντ – Ολυμπιακός (22.00)

Είχε που είχε δύσκολο έργο η Ναντ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε και η κόκκινη κάρτα νωρίς στο παιχνίδι για να χάσει αναμενόμενα με 3-0. Τα εγχώρια μπορούν να περιμένουν για την ώρα, καθώς φέτος απολαμβάνει τις συνέπειες της περσινής κατάκτησης κυπέλλου στην Γαλλία και έτσι απόψε κάνει πρεμιέρα κατευθείαν στον όμιλο του Europa League.

Μετά τα πανηγύρια από τον κόσμο του Ολυμπιακού το βράδυ της Δευτέρας για την υποδοχή του Μαρσέλο, οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις συνεχίζονται σε όλους τους τομείς. Προσφάτως κέρδισε τον Ιωνικό με 3-1 στο πρωτάθλημα, όμως θέλει να διακριθεί και στην Ευρώπη, περνώντας στα πέναλτι νωρίτερα τόσο την Σλόβαν Μπρατισλάβας, όσο και τον Απόλλωνα Λεμεσού.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Κάθε ομάδα από την Γαλλία αξίζει σεβασμού, όμως ο Ολυμπιακός έχει Ευρωπαϊκή εμπειρία και μπορεί έστω την ισοπαλία σε απόδοση 3.30 στο Pamestoixima.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σοσιεδάδ (22.00)

Ήταν να μην πάρει μπρος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εκεί που είχε δύο σερί ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ απάντησε με τέσσερις απανωτές νίκες και με πιο πρόσφατο το 3-1 επί της πρωτοπόρου Άρσεναλ. Καλύτερο το κλίμα πλέον στην ομάδα μετά από αυτό το σερί και μπορεί να αφοσιωθεί πλέον στην πρεμιέρα του Europa League, αφού την περιμένει νέο δύσκολο ραντεβού, αυτή την φορά απέναντι στην Σοσιεδάδ.

Από το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης προέρχεται η Σοσιεδάδ και γενικά στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές έχει χάσει μόνο από την Μπαρτσελόνα με 4-1 στην Λα Λίγκα. Δείχνει να μην επηρεάζεται προς το παρών από την αποχώρηση του Ισάκ και παραμένει αρκετά ανταγωνιστική σε όλους τους τομείς. Βέβαια σήμερα δοκιμάζεται για τα καλά στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι σητν ανεβασμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με αυτοπεποίθηση πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εντός έδρας έχει σαφώς τον πρώτο λόγο για τον άσο σε απόδοση 1.65 από την Bet365.

Διαβάστε επίσης

Back to top button