Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νέα ανατροπή με Σεμέδο!

Ανατροπή στην… ανατροπή με τον Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς μετά κι από πιέσεις του παίκτη, φαίνεται ότι ο Πορτογάλος οδεύει στον Ολυμπιακό.

Μπορεί από την Κυριακή να υπήρχε η αίσθηση ότι η υπόθεση του Πορτογάλου στόπερ οδηγήθηκε οριστικά σε “ναυάγιο” και οι Πειραιώτες κοιτούν πλέον άλλες λύσεις, ωστόσο τις τελευταίες ώρες φέρεται να υπήρξε νέα ανατροπή των δεδομένων, σύμφωνα με τον “Κόκκινο Πρωταθλητή”.

Ο Σεμέδο το πήρε… πάνω του, μίλησε απευθείας με τη Βιγιαρεάλ κι ο ισπανικός σύλλογος εμφανίζεται έτοιμος να κάνει πίσω και να τα βρει με τον Ολυμπιακό.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πάντως αν οι “ερυθρόλευκοι” αποκτήσουν τον 25χρονο αμυντικό με κανονική αγορά ή δανεικό. Σύμφωνα ωστόσο με την “O Jogo”, η προσφορά του Ολυμπιακού στη Βιγιαρεάλ ήταν για την απόκτησή του έναντι 4 εκατ. ευρώ, πλην όμως:
“Οι Ισπανοί δεν συμφώνησαν σε αυτά τα χρήματα για την πώληση, φόρμουλα στην οποία επέμεινε ο Ολυμπιακός, μη θέλοντας τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς, που κι αυτό έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων”. Η Βιγιαρεάλ ζήτησε κάτι, όχι πολύ περισσότερο από τα 4 εκατ. ευρώ, επικαλούμενη ότι το καλοκαίρι του 2017 είχε πληρώσει 14 εκατ. ευρώ στη Σπόρτινγκ”. 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button