Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Γυναικών

Γυναικεία Ομάδα: Στο Euro Legends Youth Cup οι κυανόλευκες | Pics

Από τα Τρίκαλα ξεκίνησε το Legends 2004 Youth Cup, που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Από τα Τρίκαλα ξεκίνησε το Legends 2004 Youth Cup, που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης πραγματοποιούν το καθιερωμένο ταξίδι που τους φέρνει κοντά σε περισσότερα από 1200 αγόρια και κορίτσια, για να μοιραστούν αξίες και ιδανικά, να διδάξουν τις αρχές του ομαδικού πνεύματος και να μεταδώσουν τις πολύτιμες γνώσεις τους.

Ένα mentoring event προπονητικού και αγωνιστικού χαρακτήρα, μία διαδραστική, βιωματική διαδικασία για παιδιά ακαδημιών ποδοσφαίρου της ηλικιακής κατηγορίας Κ12, μία πολύτιμη εμπειρία – οδηγός για την υπόλοιπη ζωή των παιδιών, εντός και εκτός αθλητισμού.

Στην πόλη των Τρικάλων παραβρέθηκαν οι Δέλλας, Καραγκούνης, Μπασινάς, Νταμπίζας, Φύσσας και Κατεργιαννάκης που μίλησαν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Τρικάλων, της ΑΕΛ, της Αναγέννησης Καρδίτσας, της Αγίας Άννας, της Δήμητρας και της Ακαδημίας Olympic.

Μεταξύ των ακαδημιών βρέθηκαν και οι αθλήτριες των γυναικείων ομάδων του ΠΑΣ Λαμία και του Α.Ο. Τρίκαλα οι οποίες και αναμετρήθηκαν.

Τις κυανόλευκες συνέδραμε με την παρουσία του ο Γιώργος Καραγκούνης με τον “τυπάρα” να σκοράρει δύο γκολ! Με την ομάδα των Τρικάλων αγωνίστηκε ως σέντερ φορ ο Φάνης Κατεργιαννάκης.

Δείτε τι ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία:

Διαβάστε επίσης

Back to top button