Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στήριξη Καρυπίδη σε Μάντζιο και… μεταγραφές

Ο Άκης Μάντζιος εξακολουθεί να έχει την πλήρη στήριξη του Θόδωρου Καρυπίδη και θα συνεχίσει στον πάγκο του Άρη, παρά το γεγονός του αποκλεισμού από τη συνέχεια του κυπέλλου. #slgr #arisfc #Μάντζιος #slgrinterwetten #season2021_2022

Ο Άκης Μάντζιος εξακολουθεί να έχει την πλήρη στήριξη του Θόδωρου Καρυπίδη και θα συνεχίσει στον πάγκο του Άρη, παρά το γεγονός του αποκλεισμού από τη συνέχεια του κυπέλλου.

Ο Άκης Μάντζιος παραμένει ακλόνητος στον πάγκο του Άρη, αφού δεν τέθηκε ουδέποτε ζήτησα απομάκρυνσής του από τον πάγκο των Κιτρίνων.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, για μία ακόμα φορά (το είχε κάνει μετά τον αποκλεισμό από την Αστάνα και το 0-5 από τον ΠΑΣ) δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τη στήριξή του στο πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού που καλείται να βρει… το φάρμακο και να βγάλει τον σύλλογο από το δύσκολο αυτό σημείο που έχει βρεθεί.

Παράλληλα, οι Κίτρινοι βάζουν σε πλήρη εφαρμογή το μεταφραγικό τους πλάνο, με τους Πίρσμαν και Σίλβα να είναι προ των πυλών, ενώ δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση και επιτελικού χαφ.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button