ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παλικαρίσια ισοπαλία για την ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Λαμία!

Τον πρώτο του βαθμό πήρε σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία Κ17 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος. #slgrK17 #lamiafc #volosnfc #ακαδημίες #season2022_2023

Τον πρώτο του βαθμό πήρε σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία Κ17 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος. #slgrK17 #lamiafc #volosnfc #ακαδημίες #season2022_2023

Πρεμιέρα με βαθμό για τον ΠΑΣ Λαμία Κ-17 στο νέο πρωτάθλημα o οποίος βρέθηκε να χάνει με 2-1 από τον Βόλο εκτός έδρας, όμως έβγαλε αντίδραση φτάνοντας στην ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ρεπορτάζ: Νίκος Μώκος

Οι κυανόλευκοι στο ντεμπούτο του Γιώργου Ζαχαρόπουλου στον πάγκο ήταν πολύ σκληροί για να πεθάνουν παίρνοντας παλικαρίσιο βαθμό εκτός έδρας με αντίπαλο τον Βόλο.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο παιχνίδι με τη Λαμία να φέρνει το ματς στα ίσια με τον Αναγνωστόπουλο. Ο Βόλος βρήκε και δεύτερο γκολ στη συνέχεια με τους κυανόλευκους να φτάνουν στην ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Καθάριος εκτέλεσε φάουλ σε καλό σημείο και ο Χατζηιωάννου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ, χαρίζοντας έναν σημαντικό βαθμό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αυτό που κρατάνε βέβαια άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο δεν είναι ο βαθμός της ισοπαλίας αλλά η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα στο τέλος για να φτάσει στην ισοφάριση.

Η 11αδα του ΠΑΣ Λαμία: Καψαλιάρης, Χατζηιωάννου, Ηλιόπουλος, Σκαρλάτος, Γκλάβας, Καθάριος, Αναγνωστόπουλος, Τσιάκας, Έλβις, Τσιαντούρης, Καλόγηρος

Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε επίσης

Back to top button