Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Πήρε… κεφάλι ο Λόπεζ

Ο 31χρονος Ισπανός στράικερ έχει δεχθεί την πρόταση του Άρη.

Οι δυσκολίες στην περίπτωση του Σαντίκου αφού η Λεβάντε για να τον παραχωρήσει απαιτεί χρήματα ενώ και το συμβόλαιό του πλησιάζει τις 500.000 ευρώ στρέφει τον Άρη στην περίπτωση του Κρίστιαν Λόπεζ.

Ο 31χρονος Ισπανός, παλιός γνώριμος των ανθρώπων του Άρη από προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι κυκλοφορεί ελεύθερος.

Οι κιτρινόμαυροι τον έχουν προσεγγίσει, του έχουν καταθέσει την πρόταση με τα χρήματα που μπορούν να προσφέρουν και περιμένουν την απάντησή του. Αν είναι καταφατική και δεν έχει κάτι άλλο στα χέρια του τότε τις επόμενες μέρες λογικά θα έρθει στη Θεσσαλονίκη

Ο Λόπεζ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε, στο πρώτο μισό στην Χάτα στη Εμιράτα έχοντας 12 συμμετοχές και πέντε γκολ και το δεύτερο στην Λας Πάλμας με 10 παιχνίδια (τέσσερα βασικός) δίχως να σκοράρει.

Ο Λόπεζ είχε κάνει πολύ καλές χρονιές τη διετία 2016-2018 με την φανέλα της Λανς στην Ligue 2 όταν σε 63 παιχνίδια είχε σημειώσει 26 γκολ.

Έχει αγωνιστεί ακόμη στην ρουμάνικη Κλουζ, στην Ανζέρ, στην Μπούργος ενώ έχει κάνει πέρασμα και από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας με Χάντερσφιλντ, Σριούσμπερι και Νορθάμπτον.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button