ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Τζιανλούκα Φέστα!

Ας προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία, στον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ. #slgr #lamiafc #paokfc #11άδα #season2022_2023

Ας προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία, στον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ. #slgr #lamiafc #paokfc #11άδα #season2022_2023

Με το σημαντικότερο πρόβλημα να είναι η απουσία του Κρίστοφερ Νούνιες, ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και σήμερα στις 19:00 θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague 1.

Ο Τζιανλούκα Φέστα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κρίστοφερ Νούνιες, ο οποίος προφανώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπισε μεσοβδόμαδα στον προσαγωγό και παρέμεινε εκτός.

Εκτός τώρα έμειναν και οι Άνταμ Τζανετόπουλος, Λάζαρ Ρόμανιτς και ο Τάσος Καραμάνος για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Αφού γνωρίζουμε τώρα την αποστολή και πλέον γνωρίζουμε και την τακτική που ακολουθεί ο Ιταλός προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα των «κυανόλευκων».

Στο τέρμα δύσκολα θα αλλάξει ο Σαράνοφ, μιας και είναι αρκετά σταθερός ενώ αλλαγές δεν θα έχουμε ούτς στην τετράδα της άμυνας. Ο Σιμόν θα είναι δεξιά, ο Γκοράνοφ αριστερά και οι Αντέτζο και Κορνέζος στο κέντρο.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θέση θα πάρουν ο Μπεχαράνο με τον Σλίβκα ενώ πιο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο θα βρίσκεται ο Ντε Βινσέντι.

Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να δούμε τον Ρίτσμοντ Μποακιέ για πρώτη φορά ως βασικός, ενώ στα άκρα μία θέση έχει «καπαρώσει» ο Τσιλούλης ενώ την άλλη διεκδικούν ο Ασκόφσκι, ο Μαρμεντίνι αλλά και ο Γιακουμάκης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button