ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Futbolcentroamerica: «Ανανεώνει με τη Λαμία έως το 2025 ο Νούνιες»

Με ειδήσεις από Κεντρική Αμερική και Κρίστοφερ Νούνιες σας ξυπνάμε σήμερα... #slgr #lamiafc #ChristopherNunez #transfernews #futbolcentroamerica #season2022_2023

Με ειδήσεις από Κεντρική Αμερική και Κρίστοφερ Νούνιες σας ξυπνάμε σήμερα…

Πολλά γράφτηκαν μέσα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για το μέλλον του Κρίστοφερ Νούνιες στον ΠΑΣ Λαμία. Υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν ομάδες του εξωτερικού αλλά και της εγχώριας SuperLeague 1, να έχουν προσεγγίσει τον μέσο της Λαμίας ή να σκέφτονται την περίπτωσή του.

Τα δεδομένα όμως φαίνεται πως είναι διαφορετικά…

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα «futbolcentroamerica.com», ο Νούνιες έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΣ Λαμία για να ανανέωσει του συμβολαίου του έως το 2025.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ από την Κεντρική Αμερική αναφέρει πως στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την ομάδα θα υπάρχουν ρήτρες σε περίπτωση που ο Κοσταρικανός δοθεί δανεικός ή με μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Αν και εφόσον ισχύει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, μόνο ως θετικό μπορούμε να το εκλάβουμε, μιας και ο Νούνιες μπορεί στο φετινό πρωτάθλημα να έχει ξεκινήσει κάπως νωθρά… αλλά δεν παύει να είναι ένας από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button