Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αναζητεί ποδοσφαιριστές για ενίσχυση ο Γρηγορίου!

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έδωσε τετραήμερα άδεια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Ηπείρου και κοιτάει για μεταγραφές.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έδωσε τετραήμερα άδεια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Ηπείρου και κοιτάει για μεταγραφές.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βαδίζει από το κακό στο χειρότερο και με μόλις μία νίκη στα 14 παιχνίδια, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Κηφισιά, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου που ανέλαβε πρόσφατα προσπαθεί να βελτιώσει την κατάσταση εν όψει της συνέχειας και του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 3/1. Ο έμπειρος τεχνικός προπόνησε και χθες Σάββατο 23/12 τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Ηπείρου, οι οποίοι από σήμερα μέχρι και τις 27 του μήνα έχουν άδεια για να περάσουν με τις οικογένειές τους τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Η επιστροφή στις προπονήσεις αναμένεται το πρωί της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ κοιτάει ήδη για μεταγραφές προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα και έχει στραφεί ήδη σε 2-3 περιπτώσεις.

«Εννοείται από τώρα θα πέσουμε με τα μούτρα για να βρούμε τους παίκτες που θα μπορέσουν να αλλάξουν το level της ομάδα μας» δήλωσε μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Το πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει όμως, είναι ότι ήδη το ρόστερ του ΠΑΣ διαθέτει 32 ποδοσφαιριστές συνεπώς εκτός από τους παίκτες που θα έρθουν, κάποιοι άλλοι θα πρέπει να αποχωρήσουν.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button