ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι επιστροφές των Ισπανών και ο καταρτισμός της 11άδας

Ο Καρλίτος και ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ επέστρεψαν στα πλάνα του Λεωνίδα Βόκολου και προφανώς θα τους ξαναδούμε στη βασική 11άδα του ΠΑΣ Λαμία.

Ο Καρλίτος και ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ επέστρεψαν στα πλάνα του Λεωνίδα Βόκολου και προφανώς θα τους ξαναδούμε στη βασική 11άδα του ΠΑΣ Λαμία.

Σήμερα στις 17:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ατρόμητο για την 25η αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague και στόχος των «κυανόλευκων» είναι να μείνουν αήττητοι και να «καπαρώσουν» την 6η θέση που οδηγεί στα playoffs.

Ποιος θα δούμε όμως στη βασική ενδεκάδα της Λαμίας σήμερα; Πάμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ. Ο Βόκολος θα αφήσει πίσω του το 3-5-2 του παιχνιδιού με την ΑΕΚ και θα επιστρέψει στο γνωστό του σχήμα 4-2-3-1. Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Κοσέλεφ, στα δεξιά ο Σιμόν στα αριστερά ο Σίντκλεϊ ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση στο ματς με την ΑΕΚ, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα δούμε τον Τζανετόπουλο και τον Παπαδόπουλο.

Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Νούνιες και Τζανδάρης ενώ πιο μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Σλίβκα. Στην κορυφή θα είναι ο Καρλίτος των 10 γκολ ενώ στα άκρα από τη μία ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ και από την άλλη ο Τσιλούλης. Αν δεν ξεκινήσει ο Τσιλούλης, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό (έχει κλείσει στην ΑΕΚ), τότε θα δούμε τον Πέδρο Αμαράλ ως αριστερό μπακ και τον Σίντκλεϊ να παίζει ως εξτρέμ.

Αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Καρλίτος με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία!

Διαβάστε επίσης

Back to top button