Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βασικοί οι Αλτάνης και Τρούμπουλος στο φιλικό του Ηρακλή Λάρισας με την ΑΕΚ Β΄!

Δύο νέα παιδιά που “έχτισαν” την καριέρα του στον ΠΑΣ Λαμία αφού η κυανόλευκη ομάδα ήταν αυτή που τους χάρισε το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο, πλέον αγωνίζονται μακριά από την ομάδα της πόλης τους, σε διαφορετικούς συλλόγους διατηρώντας πάντα μια άριστη σχέση.

Δύο νέα παιδιά που “έχτισαν” την καριέρα του στον ΠΑΣ Λαμία αφού η κυανόλευκη ομάδα ήταν αυτή που τους χάρισε το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο, πλέον αγωνίζονται μακριά από την ομάδα της πόλης τους, σε διαφορετικούς συλλόγους διατηρώντας πάντα μια άριστη σχέση.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Αλτάνη και Βασίλη Τρούμπουλο. Δύο δικά μας παιδιά που πλέον δοκιμάζουν την τύχη τους σε ομάδες της Super League 2.  Ο μεν Αλτάνης αγωνίζεται από φέτος με την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας  ο δε Τρούμπουλος, πριν από λίγο καιρό άνοιξε τα ποδοσφαιρικά του φτερά συνεχίζοντας την καριέρα του στην 2η ομάδα της ΑΕΚ υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο

Οι δυο τους χθες τέθηκαν για πρώτη φορά αντιμέτωποι με τις φανέλες των  νέων τους ομάδων σε φιλική αναμέτρηση στο AEL FC Arena.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες. Στο 18’ ο Μάντικας πήρε τη μπάλα, πάτησε την αντίπαλη περιοχή και από πλάγια θέση έκανε το σουτ, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ να διώξει σε κόρνερ. Στο 21’ σουτ μακρινό του Αλτάνη, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ την έβγαλε κόρνερ. Ένα λεπτό μετά ο Λεσάι επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, που πέρασε άουτ. Στο 31’ ο Μάριος Καψάλης έκανε νέο σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής έφτασε γι’ ακόμη μία φορά μία ανάσα από το γκολ, με τον Εσκουρέδο να δίνει πάσα στον Μάριο Καψάλη, ο τελευταίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και πλάγια, την μπάλα μπλόκαρε ο κίπερ της ΑΕΚ. Η Ένωσης στην επανάληψη πέραν ορισμένων μακρινών σουτ δεν είχε κάποια δύσκολη φάση για την εστία του Ηρακλή. Η ΑΕΚ απείλησε με σουτ των Μουστακόπουλου (47′) και Χατζηκυριάκου (57′) που αντιμετώπισε αποτελεσματικά ο αντίπαλος γκολκίπερ.

*Στο ξεκίνημα του αγώνα, κατόπιν πρωτοβουλίας της ΑΕΚ, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν της Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, από την οποία συμπληρώνονται εφέτος 100 χρόνια.

Ηρακλής Λάρισας (Παναγιώτης Διλμπέρης – Χρήστος Χατζηλιάδης): Κουτζαβασίλης, Καψάλης Μ., Γκαλίτσιος, Καψάλης Σ., Καμπέρης, Αλτάνης, Μπάμης, Τσιμήκας, Χρηστίδης, Λεσάι, Μάντηκας.

Έπαιξαν και οι: Εσκουρέδο, Γαργάλας, Γκουγκούδης, Σούμπασης, Ζαφειρίου, Παπαγιάννης, Κουτσιούδης (δοκ.), Δοδοντσάκης, Κουτζαηλίας Κ.

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Θεοχάρης (64′ Αγγελόπουλος) Τρούμπουλος, Ντάικο (46′ Χατζηκυριάκος) Ραντόνια, Σταμούλης, Παρράς (85′ Γεωργέας) Μουστακόπουλος (70′ Ρουκουνάκης) Γερολέμου (83′ Κορομηλάς) Σκόνδρας, Τζ. Γκαρσία, Γκολφίνος (46′ Κοσίδης).

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: athleticlarisa.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button