ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Blue Club: Και στο Περιστέρι με τον κόσμο του ο ΠΑΣ Λαμία / Η ευχαριστήρια ανακοίνωση

Έτοιμοι για μία ακόμη εκδρομή σε άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας τους είναι έτοιμοι να δώσουν οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #atromitosfc #BlueClub #season2022_2023

Έτοιμοι για μία ακόμη εκδρομή σε άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας τους είναι έτοιμοι να δώσουν οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΣ Λαμία.

Το Blue Club εξέδωσε ανακοίνωσε στην οποία ευχαριστεί την ΠΑΕ Ατρόμητος και την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για την άψογη συνεργασία και την βοήθειά τους ώστε να βρεθοθκ αύριο στο γήπεδο Περιστερίου.

Η ανακοίνωση: 

Οι οργανωμένοι σύλλογοι Θυρα-3-Λαμια blue club_official Lamia Fadomades Club LAMIA Athens CLUB 3 και Λέσχη Φίλων ΠΑΣ Λαμία θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος που σε ανταπόδοση της περσινής φιλοξενίας των οπαδών του Ατρόμητου στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ έκανε ότι μπορούσε έτσι ώστε να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση της ομάδας μας από κοντά.

Επίσης να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά την ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ που στέκεται δίπλα μας, στην επιθυμία μας να συμπαρασταθούμε από κοντά στην ομάδα μας εξασφαλίζοντας την είσοδο μας στο γήπεδο (σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΤΡΌΜΗΤΟΣ) και καλύπτοντας όλα τα έξοδα μετακίνησης για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button