Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η SuperLeague 1 σας παρουσιάζει το Ατρόμητος – ΠΑΣ Λαμία!

Ο Ατρόμητος με την Λαμία θα συναντηθούν για 8η φορά με γηπεδούχο την ομάδα του Περιστερίου σε επίπεδο Super League. #slgr #lamiafc #atromitosfc #matchday5 #season2022_2023

Ο Ατρόμητος με την Λαμία θα συναντηθούν για 8η φορά με γηπεδούχο την ομάδα του Περιστερίου σε επίπεδο Super League. Στις επτά αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα υπάρχουν τέσσερις νίκες για τον Ατρόμητο και τρία ματς τελείωσαν ισόπαλα.

Η Λαμία δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη μέσα στο Περιστέρι τόσο στις επτά αναμετρήσεις που είναι για την Super Legue, όσο και στις συναντήσεις τους σε Β’ Εθνική, Γ’ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδος. Συνολικά έχουν διεξαχθεί 14 αναμετρήσεις μεταξύ τους και υπάρχουν 10 νίκες για τον Ατρόμητο και 4 ισοπαλίες.

Η καλή παράδοση που έχει χτίσει η ομάδα του Περιστερίου ξεκινά από τον Ιανουάριο του 2019, όταν ήταν και η τελευταία επικράτηση της Λαμίας στην έδρα της με 2-1. Από τότε έχουν διεξαχθεί εννέα αναμετρήσεις ανεξάρτητα έδρας και υπάρχουν επτά ισοπαλίες και δύο νίκες για τον Ατρόμητο που παραμένει αήττητος στα τρία τελευταία χρόνια.

Ο Ευθύμης Κουλούρης έχει τρία γκολ στα εντός έδρας παιχνίδια με την Λαμία για τον Ατρόμητο και ακολουθεί ο Γιώργος Μανούσος που πλέον αγωνίζεται στην Λαμία, αλλά τα δύο γκολ τα έχει σημειώσει με τα χρώματα του Ατρομήτου. Κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου δεν έχει σημειώσει γκολ ως παίκτης της Λαμίας και μετρά ένα τέρμα πριν το πέρασμά του από τον Ατρόμητο με τα χρώματα της Καλλονής.

Ο Γιώργος Μανούσος ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σημείωσε δύο γκολ στην ίδια αναμέτρηση, στη νίκη του Ατρομήτου με 3-0 στις 23 Σεπτεμβρίου 2017. Το ίδιο έκανε και ο Ευθύμης Κουλούρης στις 10 Φεβρουαρίου 2022, στη νίκη με 3-1 της ομάδας του Περιστερίου.

Τα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες και στις δύο έδρες έχουν τελειώσει χωρίς τέρματα, με το ένα να είναι στο Περιστέρι και τα άλλα δύο στην Φθιώτιδα. Το 0-0 στις 24 Απριλίου 2021 ήταν το μοναδικό σε Ατρόμητος – Λαμία και έγινε για τα Playouts του πρωταθλήματος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΑΜΙΑ

7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

ΓΚΟΛ: 11-4

Διαβάστε επίσης

Back to top button