ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κ-19: Κατέρρευσε σε ένα πεντάλεπτο ο ΠΑΣ Λαμία

Δύσκολο απόγευμα για την Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία η οποία φιλοξενήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα του Ατρομήτου, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 4-0.

Δύσκολο απόγευμα για την Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία η οποία φιλοξενήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα του Ατρομήτου, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 4-0.

Οι κυανόλευκοι του Λάκη Παπανικολάου δεν κατάφεραν να βάλουν στοπ στα αρνητικά αποτελέσματα, γνωρίζοντας τρίτη διαδοχική ήττα με μια εμφάνιση που σίγουρα δεν ήταν παρόμοια με τις δύο προηγούμενες κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν ισορροπημένο με τη Λαμία να μην απειλεί, αλλά και να μην απειλείται αισθητά παρά την υπεροχή των αντιπάλων τόσο σε επίπεδο κατοχής όσο και ευκαιριών.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος πάτησε γκάζι από νωρίς κλειδώνοντας στην ουσία το τρίποντο, σε πέντε λεπτά.

Στο 53′ άνοιξαν το σκορ και στο 57′ έκαναν δύο τα τέρματά τους σφραγίζοντας τη νίκη. Οι ευκαιρίες συνέχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη με τους γηπεδούχους να βρίσκουν και 3ο γκολ στο 80′ ενώ δύο λεπτά αργότερα έφτασαν στο 4-0 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην ουσία ο ΠΑΣ Λαμία ήταν σαν να μην μπήκε ποτέ στο δεύτερο ημίχρονο αφού πέραν των γκολ, οι ευκαιρίες της αναμέτρησης (16-1) αλλά και η κατοχή (65-35) δείχνουν την εικόνα του παιχνιδιού.

Συνθέσεις: αναμένονται

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button