Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Μάτια» από το εξωτερικό πάνω στον Λιβάι Γκαρσία!

Μάτια πάνω στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν σκάουτερ αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων χθες το βράδυ στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena. #slgr #aekfc #LivaiGarcia #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Μάτια πάνω στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν σκάουτερ αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων χθες το βράδυ στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena.

Η εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί φέτος η ΑΕΚ, έχει ως αναμενόμενο αποτέλεσμα, να προσεγγίσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, που βλέπουν τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης να ξεχωρίζουν με τις εμφανίσεις τους.

Έτσι λοιπόν χθες, παρέλασαν στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena, πολλοί σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων, οι οποίοι είχαν στο επίκεντρο το ενδιαφέρον τους, πρώτα τον Λιβάι Γκαρσία και μετέπειτα τον Νταμιάν Σιμάνσκι.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες στο γήπεδο της ΑΕΚ για το ντέρμπι βρέθηκαν εκπρόσωποι των Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Στουτγάρδης, Βόλφσμπουργκ, Βιγιαρεάλ, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μπολόνια.

Χωρίς ωστόσο, να ξεχωρίζει για ποιον ήρθε ή κάθε ομάδα, αλλά σίγουρα οι δυο προαναφερθέντες γράφτηκαν πρώτα στα μπλοκάκια τους και ειδικά ο Λιβάι Γκαρσία, που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και με τα προσόντα και την ποιότητα που διαθέτει, έχει κεντρίσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον.

Ωστόσο, φαίνεται ότι τώρα μπαίνει δυνατά και ο Νταμιάν Σιμάνσκι στην “βιτρίνα”, χάρη στις πολύ καλές και γεμάτες εμφανίσεις του, με αποτέλεσμα να φαίνεται από τώρα… ζεστό καλοκαίρι για την ΑΕΚ, που θα δεχτεί αρκετές προτάσεις για την πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή της, αλλά εκεί σίγουρα δεν θα είναι εύκολη στις διαπραγματεύσεις.

πηγή: aek1924

Διαβάστε επίσης

Back to top button