Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αργεντινή: Τερματοφύλακας έκανε άσεμνες χειρονομίες στην κερκίδα και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα! (vid)

Μια ομολογουμένως όχι και τόσο... ήρεμη μέρα στη δουλειά είχε ο τερματοφύλακας της Ρασίνγκ Κλουμπ, Γκάμπριελ Αρίας.

Μια ομολογουμένως όχι και τόσο… ήρεμη μέρα στη δουλειά είχε ο τερματοφύλακας της Ρασίνγκ Κλουμπ, Γκάμπριελ Αρίας.

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν γίνεται αναφορά στο νοτιοαμερικάνικο ποδόσφαιρο, είναι το πάθος. Ένα πάθος που όταν μιλάμε ειδικότερα για το ποδόσφαιρο στην Αργεντινή, παίρνει τεράστιες διαστάσεις.

Καμιά φορά φυσικά, η κατάσταση κινδυνεύει να ξεφύγει εκτός ορίων, κάτι ανάλογο δηλαδή με αυτό που συνέβη την Κυριακή (18/9) στην αναμέτρηση της Πλατένσε με την Ρασίνγκ Κλουμπ.

Πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, Γκάμπριελ Αρίας, φέρεται να είχε ανοίξει ήδη… διάλογο με τους αντίπαλους οπαδούς, πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.

Αφότου λοιπόν ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά, γύρισε την πλάτη του και προχώρησε σε άσεμνες χειρονομίες, με αποτέλεσμα συμπαίκτες του και μέλη του τεχνικού σώματος να σπεύδουν να τον ηρεμήσουν.

Παράλληλα, αντίπαλοι πήγαν να ζητήσουν το λόγο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση εντός αγωνιστικού χώρου. Και αν η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε θεωρείται μια αναμενόμενη εξέλιξη, τότε το γεγονός πως αργότερα πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει, σίγουρα δεν το λες συνηθισμένο!

Ο Χιλιανός πορτιέρο αργότερα έδωσε τη δική του απάντηση: «Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι σε αυτή την κοινωνία κάποιοι κάνουν τον κόπο να ψάξουν τα ονόματα των συγγενών ενός παίκτη και να τον προσβάλουν για σχεδόν 100 λεπτά.

Τα όρια ξεπεράστηκαν, δεν το πίστευα, εξερράγη εναντίον αυτών των τεσσάρων τύπων. Ζητώ συγγνώμη από τους συναδέλφους μου και τους ανθρώπους της Πλατένσε, αυτό ήταν για όσους προσέβαλαν συνεχώς την οικογένειά μου».

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button