Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Συνδέουν τον Νιλ Λένον με τους «ερυθρόλευκους» οι Σκωτσέζοι

Ένα ακόμα όνομα προπονητή ήρθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και αυτό του Νιλ Λένον. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #Lennon #προπονητής #SportsNews #season2022_2023

Ένα ακόμα όνομα προπονητή ήρθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και αυτό του Νιλ Λένον.

Το θέμα προπονητή παραμένει στην πρώτη γραμμή για τον Ολυμπιακό με αρκετά ονόματα να έχουν πέσει στο τραπέζι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Σύμφωνα με το «footballscotland», ο Νιλ Λένον είναι ένα νέο πρόσωπο που έχει ακουστεί για τους Πειραιώτες καθώς περιμένει πρόταση από τους «ερυθρολεύκους».

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 51χρονος προπονητής αρνήθηκε κρούση της ΚΠΡ καθώς είναι στην αναμονή για το θέμα του Ολυμπιακού.

Ο Βορειοιρλανδός κόουτς είναι ελεύθερος από τον περασμένο Οκτώβρη όταν και αποχώρησε από την Ομόνοια ενώ μετράει 300 παιχνίδια στον πάγκο της Σέλτικ, έχοντας γράψει ιστορία με τον σκωτσέζικο σύλλογο. Παράλληλα έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα Σκωτίας, τέσσερα κύπελλα και ένα κύπελλο Κύπρου.

Παράλληλα το «edinburghnews» έκανε λόγο για επαφή του Ολυμπιακού με την πλευρά του προπονητή το περασμένο σαββατοκύριακο.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button