Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Παναθηναϊκός και άλλοι τέσσερις Ευρωπαίοι με 100% σε νίκες!

Μόλις πέντε ευρωπαϊκές ομάδες έχουν το απόλυτο σε νίκες. Ανάμεσα τους και ο Παναθηναϊκός! #slgr #panathinaikosfc #νίκες #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Μόλις πέντε ευρωπαϊκές ομάδες έχουν το απόλυτο σε νίκες. Ανάμεσα τους και ο Παναθηναϊκός!

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με το 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα κατέκτησε πέμπτο «τρίποντο» σε ισάριθμα ματς στη Super League και ισοφάρισε την επίδοση του 2018! Εκείνη την σεζόν οι «πράσινοι» είχαν νικήσει Ξάνθη (0-1), Λαμία (3-1), Λάρισα (1-3), Λεβαδειακό (3-0) και ΠΑΣ Γιάννινα (2-1). Το σερί διεκόπη στη 6η αγωνιστική από τον Αστέρα Τρίπολης (1-1).

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις πέντε ομάδες στην Ευρώπη συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού έχουν καταγράψει την απόλυτη συγκομιδή βαθμών.

Πρόκειται για την εκπληκτική στην τρέχουσα σεζόν Αντβέρπ, η οποία μετά το 2-1 επί της Σερέιν έκανε το 9/9 στο Βέλγιο, την Ρεάλ Μαδρίτης που επιβλήθηκε στο τοπικό ντέρμπι της Ατλέτικο με 2-1 καταγράφοντας το 6/6, την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία (6/6), αλλά και την Μπενφίκα (7/7)

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άγιαξ ο οποίος είχε καταγράψει έξι «τρίποντα» σε ισάριθμες αναμετρήσεις ηττήθηκε από την Άλκμααρ (2-1), ενώ το ίδιο συνέβη και για την Σέλτικ με «θύτιδα» την Σεν Μίρεν (2-0).

Αναλυτικά οι πλέον winner ομάδες της Ευρώπης:

Αντβέρπ (9/9)

Μπενφίκα (7/7)

Ρεάλ Μαδρίτης (6/6)

Φερεντσβάρος (6/6)

Παναθηναϊκός (5/5)

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button