ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Καρλίτος της πρώτης θέσης… και οι υπόλοιποι!

Ο Ισπανός σέντερ φορ πλέον κατέχει την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ της Λαμίας στη Stoiximan SuperLeague. Ποιοι βρίσκονται από πίσω του;

Ο Ισπανός σέντερ φορ πλέον κατέχει την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ της Λαμίας στη Stoiximan SuperLeague. Ποιοι βρίσκονται από πίσω του;

Τα δέκα γκολ με τη Λαμία στo Πρωτάθλημα Stoiximan Super League 2023-24 έφτασε ο Καρλίτος και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ της ομάδας της Φθιώτιδας στην ιστορία της στην κατηγορία.

Ο Ισπανός επιθετικός σε 21 αναμετρήσεις κατάφερε να φτάσει σε διψήφιο αριθμό τερμάτων και να αφήσει πίσω του τον Χερόνιμο Μπαράλες που και εκείνος στη μοναδική σεζόν που αγωνίστηκε με την ομάδα της Λαμίας κατάφερε να σημειώσει 9 τέρματα στις 26 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα.

Πίσω τους βρίσκεται ο Μπατσάνα Αραμπούλι με 8 τέρματα, ενώ στην ισοβαθμία της τέταρτης θέσης με τα 7 γκολ μπήκε και ο Σωτήρης Τσιλούλης που σκόραρε εναντίον του Παναθηναϊκού το Σάββατο (17/2). Στα επτά τέρματα είναι και οι Πίτι, Καραμάνος.

Εκτός από την πρώτη θέση των σκόρερ της Λαμίας, ο Καρλίτος σημείωσε ακόμη ένα επίτευγμα, αφού πλέον έχει τέσσερα τέρματα στις αναμετρήσεις της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό. Είχε σκοράρει δύο φορές για λογαριασμό των Πρασίνων στις 31 Οκτωβρίου 2020 (Λαμία – Παναθηναϊκός 0-2) και αυτή τη σεζόν σκόραρε με την ομάδα της Φθιώτιδας τόσο στην ήττα του Α’ Γύρου στη Λαμία, όσο και στο ματς του Σαββάτου.

Στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων έχουν σημειώσει δύο τέρματα και οι Μακέντα, Ιωαννιδης και Σπόραρ.

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE

10 ΚΑΡΛΙΤΟΣ

9 ΜΠΑΡΑΛΕΣ

8 ΑΡΑΜΠΟΥΛΙ

7 ΤΣΙΛΟΥΛΗΣ

7 ΠΙΤΙ

7 ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button