Στοίχημα

Στοίχημα: Λίγα και καλά την Δευτέρα

Μπορεί να λείπουν τα μεγάλα πρωταθλήματα την Δευτέρα λόγω της διακοπής, όμως τα λίγα καλά ματς της ημέρας μας κρατούν σε εγρήγορση γι' αυτό που θα ακολουθήσει.

Μπορεί να λείπουν τα μεγάλα πρωταθλήματα την Δευτέρα λόγω της διακοπής, όμως τα λίγα καλά ματς της ημέρας μας κρατούν σε εγρήγορση γι’ αυτό που θα ακολουθήσει. Πάμε να δούμε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα:

Έσεν – Σααρμπρίκεν (20.00)

Δεν έδωσε συνέχεια η Έσεν στη νίκη επί της Άουε με 2-1, καθώς την επόμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα από την Όσναμπρικ με 1-0. Μια σχετική βελτίωση υπάρχει σαφώς στις εμφανίσεις της το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία, με απολογισμό 1-3-4 στις οχτώ πρώτες αγωνιστικές. Αρκετά απαιτητικό το έργο της και σήμερα απέναντι στην αήττητη Σααρμπρίκεν.

Πιο εντυπωσιακά δεν μπορούσε να περάσει η Σααρμπρίκεν από την έδρα της Μπάιροϊθ και το νικηφόρο 6-0 εκτός έδρας μιλά από μόνο του. Από τις πιο δυνατές παρουσίες εξάλλου στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας, αφού παραμένει αήττητη στις οχτώ πρώτες αγωνιστικές με τέσσερις νίκες τέσσερις ισοπαλίες. Δεν βρίσκεται τυχαία στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και έτσι διεκδικεί την άνοδο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι δεδομένη και φαίνεται από τον πίνακα της βαθμολογίας. Προβάδισμα στο διπλό και το 2.07 της Stoiximan.

Άρτζες Πιτέστι – Κλουζ (20.30)

Παρά το ελπιδοφόρο της ξεκίνημα, η Άρτζες Πιτέστι προβληματίζει τις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Ρουμανίας, όπου προέρχεται από δύο απανωτές ήττες. Πιο πρόσφατη αυτή επί της Φαρούλ με 3-0, ενώ νωρίτερα έχασε και από την Χέρμανσταντ με 1-0. Ακόμη δυσκολότερο το έργο της σήμερα απέναντι στην πρωταθλήτρια Κλουζ και καλείται άμεσα να διορθώσει τα κακώς κείμενα για να ελπίζει σε κάτι θετικό.

Με ήττα κύλησε η δεύτερη αγωνιστική στο Europa Conference League για την Κλουζ, χάνοντας εντός έδρας από την Σίβασπορ με 1-0. Καλύτερα τα πράγματα τελευταία σε επίπεδο πρωταθλήματος, όπου προέρχεται από δύο σερί νίκες και δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της από παιχνίδι σε παιχνίδι. Στα μέτρα της και το σημερινό ματς με την Άρτζες Πιτέστι, όπου φιλοδοξεί να τριτώσει το καλό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα είναι εύκολο για την Κλουζ, αλλά υπερέχει σε όλες τις γραμμές σε σχέση με την Άρτζες Πιτέστι και έχει το πάνω χέρι για το διπλό στο 2.00 από το Pamestoixima.

Τενερίφη – Μάλαγα (22.00)

Άμεση επιστροφή στις ήττες για την Τενερίφη στο γήπεδο της Ίμπιζα με 1-0. Νωρίτερα είχε μια καλή παρένθεση με τη νίκη επί της Σανταντέρ με 1-0, όμως η συνολική της εικόνα είναι προβληματική με απολογισμό 1-1-3 στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Σαφώς και έχει περιθώρια ακόμη να βελτιωθεί και τον χρόνο να καλύψει το χαμένο έδαφος, ενώ ελπίζει σε κάτι καλύτερο σήμερα απέναντι στην Μάλαγα.

Από συνεχόμενες ήττες προέρχεται και η Μάλαγα, που έχασε με 2-0 από την Ουέσκα και νωρίτερα με 2-1 από την Αλμπαθέτε. Με τέτοιου είδους αποτελέσματα δύσκολα να πετύχει και φέτος κάτι καλό στην Σεγούντα Ντιβιζιόν, παρά το όνομα της στην κατηγορία. Μοναδικό θετικό αποτέλεσμα το διπλό επί της Μιραντές με 3-1 πριν μερικές εβδομάδες κάτι που θα ήθελε να κάνει και σήμερα στο γήπεδο της Τενερίφης.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν έχουν ξεκινήσει καλά οι δύο ομάδες, αλλά αναμένεται να βγουν μπροστά και τουλάχιστον να σκοράρουν. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 2.05 στην Bet365.

Διαβάστε επίσης

Back to top button