ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: «Δεν κουνιέται φύλλο» για μεταγραφές ή γίνεται δουλειά «υπογείως»;

Ένας μήνας και κάτι... έχει περάσει από την τελευταία μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία.

Ένας μήνας και κάτι… έχει περάσει από την τελευταία μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία.

Στις 5 Ιουλίου ο Βενιζέλος Πενταράκης φορά τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία και γίνεται η 9η μεταγραφή της ομάδας.

Ίσως και η τελευταία;

Οι μεταγραφές λοιπόν για τον ΠΑΣ Λαμία ξεκίνησαν φέτος αρκετά νωρίς. Έτσι ήταν άλλωστε ο σχεδιασμός τόσο του προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου, όσο και της διοίκησης. «Κρατάμε όσους περισσότερους μπορούμε από τον βασικό κορμό, πραγματοποιούμε την μεταγραφική ενίσχυση νωρίς και φύγαμε για προετοιμασία», θα μπορούσε να πει κανείς πως ήταν τα λόγια… των ανθρώπων της ομάδας.

Οι κινήσεις που έγιναν λοιπόν ήταν αρκετά στοχευμένες, σε θέσεις που η ομάδα αποδυναμώθηκε ή ήθελε εξ΄αρχής ενίσχυση…

Ο Γρηγορίου στις δηλώσεις του μετά τα πρώτα φιλικά της ομάδας, τόνιζε ότι «μέσα από τα φιλικά θα δούμε που υπάρχει κενό και μόνο αν χρειαστεί τότε θα προχωρήσουμε σε μεταγραφή». Σε μεταγενέστερες δηλώσεις του, ο Έλληνας κόουτς υπογράμμιζε πως υπάρχει η προοπτική να κινηθεί ο σύλλογος για ακόμη μία μεταγραφή.

Αυτό που έβγαινε προς τα έξω και σχολίαζαν και τα ρεπορτάζ είναι πως ο παίκτης που θα αποκτηθεί (αν και όποτε) θα είναι για την μεσοεπιθετική γραμμή. Ένας εξτρέμ δηλαδή, που ίσως να είναι και αντικαταστάτης του Ντέλετιτς. Γράφτηκε βέβαια πως ο Γρηγορίου έχει στο μυαλό του να κινηθεί για σέντερ φορ, με την προοπτική πως ο Γιώργος Μανούσος μπορεί να παίξει ως εξτρέμ.

Αυτό είναι πάνω-κάτω το στόρι της τελευταίας (;) μεταγραφής της Λαμίας, που αναμένεται ή και όχι να πραγματοποιηθεί. Τις τελευταίες εβδομάδες παρόλο αυτά, δεν «κουνιέται φύλλο». Δεν βγαίνει τίποτα προς τα έξω και γενικά το όνομα της φθιωτικής ομάδας δεν ακούγεται σε ΚΑΝΕΝΑ μεταγραφικό σενάριο. Αυτό έχει δύο εξηγήσεις. Η πρώτη είναι ότι όντως η διοίκηση και ο προπονητής αποφάσισαν να ΜΗΝ προχωρήσουν σε άλλη μεταγραφή τελικά, ενώ η δεύτερη είναι ότι γίνεται δουλειά «υπογείως».

Χρόνος πάντως υπάρχει αρκετός και επιλογές περισσότερες από κάθε άλλη φορά…

Διαβάστε επίσης

Back to top button