Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πώς αντέδρασε ο Κορμπεράν στην απόλυση από τον Ολυμπιακό

Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν… έπεσε από τα σύννεφα όταν ενημερώθηκε πως απολύεται από τον Ολυμπιακό. #slgr #olympiacosfc #Corberan #απόλυση #season2022_2023

Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν… έπεσε από τα σύννεφα όταν ενημερώθηκε πως απολύεται από τον Ολυμπιακό. #slgr #olympiacosfc #Corberan #απόλυση #season2022_2023

Στωικά και με ψυχραιμία υποδέχτηκε ο Κάρλος Κορμπεράν την απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού να τον απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία. Ο Ισπανός προπονητής ενημερώθηκε σχετικά λίγη ώρα μετά την ήττα από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (2-1).

Ο 39χρονος προπονητής είχε αντιληφθεί πως το κλίμα είχε βαρύνει για αυτόν από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και δεν εξεπλάγη από την απόλυσή του. Άλλωστε η πίεση που είχε από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ήταν πολύ μεγάλη και φαίνεται πως ο ίδιος δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Ο ίδιος έλεγε πως είχε έρθει με όνειρα στον Ολυμπιακό αναλαμβάνοντας μια δύσκολη πρόκληση, αλλά αντιλαμβάνεται πλήρως πως τα αποτελέσματα δεν ήταν τέτοια που θα του εξασφάλιζαν περισσότερο χρόνο για να δουλέψει και να παρουσιάσει έργο.

Πρέπει να σημειωθεί πως το διήμερο ρεπό (Δευτέρα-Τρίτη) που δόθηκε στους παίκτες του Ολυμπιακού δεν σχετίζεται με την απόλυση Κορμπεράν. Ήταν κάτι που ο Ισπανός προπονητής είχε ανακοινώσει στους παίκτες του πριν το ματς με τον Άρη, εν όψει και της διακοπής του πρωταθλήματος. Φαίνεται, άλλωστε, πως οι Πειραιώτες θα έχουν κλείσει τον αντικαταστάτη του μέχρι την Τετάρτη, όταν και όσοι παίκτες δεν έχουν διεθνείς υποχρεώσεις θα επιστρέψουν στου Ρέντη για προπονήσεις.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button