Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νότιος Όμιλος Football League: «Προχωράει» με εκκρεμότητες!

Με πολλές εκκρεμότητες και μια αναβολή ξεκινάει ο δεύτερος γύρος στο Νότιο όμιλο της Football League, ωστόσο επιστρέφει στη δράση ο Ασπρόπυργος, αφού δεν έπαιξε τρία παιχνίδια, λόγω κρουσμάτων στην ομάδα.

Με πολλές εκκρεμότητες και μια αναβολή ξεκινάει ο δεύτερος γύρος στο Νότιο όμιλο της Football League, ωστόσο επιστρέφει στη δράση ο Ασπρόπυργος, αφού δεν έπαιξε τρία παιχνίδια, λόγω κρουσμάτων στην ομάδα. Μάλιστα επιστρέφει με αλλαγή στον πάγκο του.

Καλαμάτα – Σαντορίνη 2020

Η πρωτοπόρος Καλαμάτα υποδέχεται τη Σαντορίνη 2020, που με τα καλά της αποτελέσματα έχει πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα. Η ομάδα του Νίκου Παντελή δεν νικά εκτός έδρας και δεν χάνει στην έδρα της σε πολύ κλειστά παιχνίδια. Σε εννέα αγώνες δεν έχει πετύχει ούτε δεχτεί περισσότερα από ένα γκολ! Μάλιστα δεν έχει σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο σε εννέα παιχνίδια!

Απέναντι σε μια καλή άμυνα, η Καλαμάτα καλείται να βρει λύσεις, όπως το έκανε στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της έδρας της. Μόνο τη Νίκη Βόλου δεν νίκησε, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ στην έδρα της. Άλλωστε μόνο σε ένα από τα εννέα του πρώτου γύρου δέχτηκε! Στα άλλα οκτώ κράτησε το “μηδέν”.

Στον πρώτο γύρο στη Νάξο στις 28 Μαρτίου είχαμε το πρώτο 0-0 από τα 10 του πρώτου γύρου στο Νότιο όμιλο.

Επισκοπή – Ρόδος

Μετά την πρώτη ήττα που έκανε στο πρωτάθλημα, στη Νάξο από τη Σαντορίνη 2020, η Ρόδος θα βρεθεί τώρα στο Ρέθυμνο, όπου την περιμένει η πολύ καλή Επισκοπή. Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου δεν έπαιξε με τον Ασπρόπυργο το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Η Επισκοπή έχει δεχτεί τρία γκολ, αλλά και τα τρία εκτός έδρας. Στο γήπεδό της έχει δύο νίκες με 1-0 και μια “λευκή” ισοπαλία με την Καλλιθέα. Μάλιστα 0-0 είχαμε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ανάμεσα στις δύο ομάδες στη Ρόδο.

Αιγάλεω – Νίκη Βόλου

Όταν ξεκίνησε αυτό το πρωτάθλημα με το τηλεοπτικό παιχνίδι του Σαββάτου 27 Μαρτίου, είχαμε δει ένα ενδιαφέρον δεύτερο ημίχρονο, με το Αιγάλεω να παίρνει σπουδαία νίκη με 2-1 (76′ πέναλτι Λούκας Γκαρσία – 45′ πέναλτι Τσιλιγγίρης, 90′ σουτ Μπουρλάκης).

Από τότε το Αιγάλεω δεν κατάφερε να επενδύσει σε αυτή τη νίκη, καθώς έχασε πέντε από τα επτά παιχνίδια που ακολούθησαν. Αλλά και η Νίκη Βόλου δεν συνήλθε ποτέ από τότε, αφού έκανε μια νίκη όλη κι όλη ως τώρα. Οι πέντε ισοπαλίες της δεν μπορούν να της δώσουν ώθηση.

Εκτός έδρας έχει παίξει τρία παιχνίδια και τα τρία ισόπαλα.

Ασπρόπυργος – Αστέρας Βλαχιώτη

Ο Ασπρόπυργος επιστρέφει μετά από τρεις εβδομάδες στη δράση και αφού αναβλήθηκαν τρία παιχνίδια του. Ξεκίνησε με τέσσερις ήττες και με το που έκανε δύο θετικά αποτελέσματα, χτυπήθηκε από τον κορονοϊό. Στο μεταξύ επιστρέφει με άλλο προπονητή, αφού ο Ηλίας Φυντάνης πήρε τη θέση του Κριστόφ Βαζέχα.

Ο Ασπρόπυργος υποδέχεται τον Αστέρα Βλαχιώτη και μαζί τον πρώην προπονητή του Γιώργο Βαζάκα. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ο Αστέρας Βλαχιώτη είχε επικρατήσει με 1-0 (47′ σουτ Τριποτσέρης), αλλά από τότε δεν έκανε άλλη νίκη, ενώ εκτός έδρας έχει κάνει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, χωρίς να έχει σκοράρει ακόμα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button