Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Α΄Φθιώτιδας: Ο Χρήστος Βαρυπάτης είναι ο MVP της 1ης αγωνιστικής!

Το πήρε... από εκεί που το άφησε ο Χρήστος Βαρυπάτης! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΔάφνηΛιβανατών #Χρήστος_Βαρυπάτης #MVP #LamiaSports #season2022_2023

Το πήρε… από εκεί που το άφησε ο Χρήστος Βαρυπάτης! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΔάφνηΛιβανατών #Χρήστος_Βαρυπάτης #MVP #LamiaSports #season2022_2023

Η ψηφοφορία του LamiaSports για την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 1ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας για τη σεζόν 2022-2023, ολοκληρώθηκε!

Μετά από μία δύσκολη «μάχη» μεταξύ δύο ποδοσφαιριστών, αυτός που κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους ψήφους ήταν ο Χρήστος Βαρυπάτης της Δάφνης Λιβανατών.

Ο νεαρός άσσος της Δάφνης, ο οποίος στην πρεμιέρα της Α΄Κατηγορίας σκόραρε τρια γκολ απέναντι στο Ρεγγίνι, συγκέντρωσε 487 ψήφους από τους 1038 συνολικά και κατέκτησε την 1η θέση της ψηφοφορίας!

Δεύτερος και αρκετά κοντά, ο Νίκος Λέντας του Ολυμπιακού Λαμίας! Ο αρχισκόρερ της Α΄Φθιώτιδας, με το «καλημέρα» σας σκόραρε δύο γκολ για την ομάδα του, την ίδια ημέρα που παρέλαβε το βραβείο του 1ου σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος. Ο έμπειρος σέντερ φορ συγκέντρωσε 424 ψήφους.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο ήρωας του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου, Σπύρος Ρίζος με 71 ψήφους, ενώ τέταρτος ψηφίστηκε ο Γιάννης Κακκάβας με 56 ψήφους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

Διαβάστε επίσης

Back to top button