Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πάλεψε για Καλού, ανοιχτό για Γενάρη

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να ασχολήθηκε «ζεστά» με τον Σαμουέλ Καλού της Γουότφορντ τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, δεν αποκλείεται όμως να “παίξει” ξανά για τον Γενάρη. #slgr #panathinaikosfc #SamuelKalu #transfernews #season2022_2023

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να ασχολήθηκε «ζεστά» με τον Σαμουέλ Καλού της Γουότφορντ τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, δεν αποκλείεται όμως να “παίξει” ξανά για τον Γενάρη.

Οι Πράσινοι ψάχτηκαν και για δεξί εξτρέμ, έναν παίκτη που θα πλαισιώσει τον Παλάσιος, στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών και μάλιστα φέρεται να είχαν φτάσει κοντά σε μία περίπτωση από την Αγγλία.

Σύμφωνα με τη “Live Sport”, ο παίκτης αυτός ήταν ο Σαμουέλ Καλού, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη Γουότφορντ, παρότι είχε αποκτηθεί έναντι 3 εκατ. ευρώ από την Μπορντό τον περασμένο Γενάρη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φέρεται να είχε συγκεντρώσει θετικά στοιχεία για τον 25χρονο κυνηγό κι ο Παναθηναϊκός είχε βρει σημείο επαφής με τον αγγλικό σύλλογο για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο ίδιος είχε εκφράσει κάποιους ενδοιασμούς και τελικά η υπόθεση δεν προχώρησε.

Πάντως ο φάκελος του Καλού δεν έχει κλείσει σύμφωνα με το ρεπορτάζ κι αν ο Γιοβάνοβιτς κρίνει ότι η απόκτηση ενός αναπληρωματικού του Παλάσιος παραμένει αναγκαία, είναι πιθανό να ασχοληθεί ξανά μαζί του.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button