Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

ΠΑΟ Ανθήλης – ΑΟ Γλύφας 2-1: Το ήθελαν περισσότερο οι γηπεδούχοι!(pics+vids)

Δείτε φάσεις, γκολ καθώς και το πλούσιο φωτορεπορτάζ του LamiaSports από την αναμέτρησης της Β΄Φθιώτιδας ανάμεσα στον ΠΑΟ Ανθήλης και τον ΑΟ Γλύφας.

Δείτε φάσεις, γκολ καθώς και το πλούσιο φωτορεπορτάζ του LamiaSports από την αναμέτρησης της Β΄Φθιώτιδας ανάμεσα στον ΠΑΟ Ανθήλης και τον ΑΟ Γλύφας.

Τη νίκη με 2-1 σκορ πήρε η ομάδα του ΠΑΟ Ανθήλης, η οποία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας, υποδέχθηκε τον ΑΟ Γλύφας.

Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε αρκετά δυνατά στο πρώτο 45λεπτο και μόλις στο 12΄ και έπειτα από σέντρα του Παύλου από τα δεξιά, ο Παπακωνσταντίνου Γ., στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, την έστειλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Στο 41΄ο ΑΟ Γλύφας απειλεί, όταν ο Μπαμπανιώτης έβγαλε ωραία πάσα στον Παπακωνσταντίνου Θ., αλλά αυτός από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα πλάγιο άουτ.

Εκτέλεση φάουλ στο 44΄ από τα δεξιά για την Ανθήλη, ο Παπαθανασίου έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τους φιλεξενούμενους και μάλιστα με απευθείας εκτέλεση φάου!

Στο 55΄ο Ξυρογιάννης ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ που κέρδισε η ομάδα του, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του ΠΑΟ και με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

Όλα έδειχναν πως η ισοπαλία θα ήταν το τελικό σκορ, όμως στο 85΄ο Λάος έβγαλε καταπληκτική κάθετη πάσα στον Παύλου, ο οποίος πάτησε περιοχή, πλάσαρε και κέρδισε τον Ζωγραφάκη κάνοντας το 2-1.

Έτσι, η ομάδα της Ανθήλης πήρε ένα σημαντικό τρίποντο, ενόψει της συνέχειας απέναντι σε μία σκληροτράχηλη ομάδα όπως αυτή της Γλύφας.

Δείτε τα γκολ και τις φωτογραφίες του αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button