Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Λιανοκλάδι – Προοδευτική Λάρυμνας: Γκολ και θέαμα στο «Αλέκος Παπαγεωργίου» (φωτορεπορτάζ+vid)

Πέντε γκολ, ορισμένα γκολάρες, ωραίες συνεργασίες και δυνατές «μονομαχίες» περιελάμβανε το παιχνίδι του Α.Σ Λιανοκλαδίου με την Προοδευτική Λάρυμνας για την 2η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας.

Πέντε γκολ, ορισμένα γκολάρες, ωραίες συνεργασίες και δυνατές «μονομαχίες» περιελάμβανε το παιχνίδι του Α.Σ Λιανοκλαδίου με την Προοδευτική Λάρυμνας για την 2η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας.

Νίκη με 2-3 σκορ πανηγύρισε σήμερα το απόγευμα η Προοδευτική Λάρυμνας στο γήπεδο «Αλέκος Παπαγεωργίου» των Καλυβίων το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα ο Α.Σ Λιανοκλαδίου.

Η ομάδα της Λάρυμνας κατάφερε με γκολ των Πεκίνι στο 27΄, του Φιλίππου στο 42΄και του Νικολόπουλου στο 60΄να πάρει τη νίκη κόντρα σε ένα αξιόμαχο Λιανοκλάδι.

Οι γηπεδούχοι αν και βρήκαν απάντηση στο γκολ του Πεκίνι με ένα πολύ όμορφο γκολ του Πέπερα στο 37΄ δεν κατάφεραν να εκμετελλευτούν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν για να σκοράρουν. Το μόνο κατάφεραν ήταν στο 93΄να μειώσουν με ωραίο του Πάρσι, το οποίο κόντραρε στον Νικολόπουλο στο τελικό 2-3.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε και να σταθούμε σε αυτό, ότι στο γήπεδο μαζί με τον γιατρό αγώνα υπήρχε και απινιδωτής ο οποίος επιβάλλεται να είναι σε κάθε γήπεδο!

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν:

Α.Σ Λιανοκλαδίου (Καρακούσης): Γκιολές, Μπουμπουρής, Μπαλαμώτης, Τριανταφύλλου, Ζαρκάδας, Γενιτσαρόπουλος, Μπαρμπούνης, Μέτα, Πέπερας, Γιαννόπουλος, Μπάκας

Επίσης αγωνίστηκαν: Νάσιος Δ. (57΄), Γεμενής Αγγ. (57΄), Γαρουφάλης (65΄), Parci (85΄), Γεμενής Θεο.(85΄)

Προοδευτική Λάρυμνας (Ελευθερίου): Πουλίτσας, Γκερπινής, Σκαγιάκος, Νικολόπουλος, Κηρολίβανος, Δάρρας, Λουκάς, Βελιανίτης, Ρούσσης, Πεκίνι, Φιλίππου

Επίσης αγωνίστηκαν: Παναγιώτου (66΄), Mathias Da Silva (73΄), Γκιώνης (85΄), Σπετσιώτης (85΄)

Δείτε βίντεο από το πρώτο ημίχρονο:

Δείτε το φωτορεπορτάζ του LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Back to top button