Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Με τα παιχνίδια της Α΄Φθιώτιδας…

Προγνωστικά για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας... #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #προγνωστικά #αγώνες #Πάμε_Κουβά

Προγνωστικά για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας… #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #προγνωστικά #αγώνες #Πάμε_Κουβά

Στην πρεμιέρα της Α΄Φθιώτιδας ο κουβάς όχι απλά γέμισε… αλλά «ξεχειλίσει» κιόλας, καθώς αναθεμά κι΄αν έπιασα ένα παιχνίδι.

Αγωνιστική με την αγωνιστική όμως πιστεύω θα γίνομαι καλύτερος και θα πιάσουμε και κάνα ματσάκι. Σήμερα έχουμε 2η αγωνιστική και μάλιστα με δυνατά παιχνίδια και ντέρμπι.

Ας ξεκινήσουμε:

 

ΚΑΛΑΠΟΔΙΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Το Καλαπόδι σήμερα θα κάνει πρεμιέρα επί της ουσίας στην Α΄Φθιώτιδας καθώς στην 1η αγωνιστική πραγματοποίησε το ρεπό του. Όμως, στα παιχνίδια του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη Αγ. Κωνσταντίνου μας έδειξε πως είναι μία ομάδα με δυναμική και εμπειρία. Απ΄την άλλη η Νίκη δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα και αναμενόμενο καθώς έπαιζε κόντρα στον Αστέρα Σταυρού. Δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους για τη φετινή χρονιά. Στο συγκεκριμένο ματς θα πάω με την έδρα και θα επιλέξω τον άσσο (1).

ΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥΚΑΛΥΒΙΑ

Δύσκολο παιχνίδι για τα Καλύβια, παιχνίδι με «παγίδες» για τον Σταυρό. Η ομάδα των Καλυβίων έχει να αντιμετωπίσει μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, έχει την εμπειρία να βάλει δύσκολα στον Αστέρα αλλά η «ορμή» της πρόκρισης του Σταυρού στο Κύπελλο Ελλάδος ίσως «παρασύρει» την Α.Ε.Κ. Από την άλλη τώρα, ο Αστέρας πρέπει να αφήσει πίσω του τους πανηγυρισμούς από την πρόκριση και θα χρειαστεί όλη του την συγκέντρωση για να αποφύγει την «γκέλα» κόντρα στα πάντα υπολογίσιμα Καλύβια! Θα πάω αρκετά safe εδώ και θα επιλέξω τον άσσο (1).

ΑΤΑΛΑΝΤΗΣΤΥΛΙΣ

Και φτάσαμε στο πρώτο ντέρμπι της αγωνιστικής. Δύο ομάδες με ποιοτικό ρόστερ, έμπειρους προπονητές και πάνω-κάτω ίδιους στόχους για φέτος. Αμφότερες έχουν δυνατές έδρες και σίγουρα θα θελήσουν φέτος να μην χάσουν πόντους στα παιχνίδια εντός έδρας. Αν και κάτι με τραβάει προς τον άσσο…. θα παώ στην ισοπαλία που μοιάζει εν τέλει με το πιθανότερο αποτέλεσμα ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές ομάδες.

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

Ντέρμπι μπορεί να μην το λες, αλλά το Άρης – Δάφνη ίσως να είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της αγωνιστικής. Ο Άγιος Κωνσταντίνος μετά το διπλό στα Καλύβια δείχνει ότι εκτός από εμπειρία διαθέτει και ποδοσφαιρική ψυχή, ενώ η ομάδα των Λιβανατών είναι η γνωστή ομάδα με πέρυσι… αλλά με περισσότερο ταλέντο! Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο. Θα επιλέξω παρόλο αυτά το διπλό (2) των Λιβανατών με μία μικρή επιφύλαξη…

ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ

Μιλώντας για αμφίρροπα παιχνίδια, φτάσαμε στο ματς του Λιανοκλαδίου με την Προοδευτική Λάρυμνας. Θα ξεκινήσω από τους φιλοξενούμενους και θα πω πως η συνοχή που έχουν ως ομάδα τους δίνει τη δυνατότητα να βάλουν δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους. Όμως οι απουσίες που είχαν την 1η αγωνιστική τους δυσκόλεψαν αρκετά. Από την άλλη τώρα το Λιανοκλάδι, ως νεοφώτιστη ομάδα έχει την δυναμική της ανόδο και περιμένω παιχνίδι με το παιχνίδι να γίνεται όλο και καλύτερο. Στο σημερινό παιχνίδι θα πάω παρόλο αυτά με την ισοπαλία (Χ).

ΡΕΓΓΙΝΙΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008

Δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι για το Ρεγγίνι, καθώς υποδέχεται την Α.Ε Μαλεσίνας. Δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους τη φετινή χρονιά. Αν βάλουμε τα ρόστερ των δύο συλλόγων κάτω, τότε θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα πως η Μαλεσίνα θα φτάσει εύκολα στη νίκη. Το Ρεγγίνι παρόλο αυτά είναι η ίδια ομάδα εδώ και αρκετό καιρό κάτι που είναι σημαντικό για αυτούς. Θα πάω όμως με τη λογική η οποία μου λέει ότι η Μαλεσίνα θα κερδίσει (2).

 

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

Τελειώνουμε λοιπόν με το ντέρμπι του Μαρτίνου. Ο Οπούντιος ηττήθηκε από τη Μαλεσίνα στο πρώτο δυνατό παιχνίδι της σεζόν και άλλαξε τον προπονητή του. Ο Γιάννης Λύτρας είναι πλέον ο άνθρωπος πίσω από το τιμόνι του Οπούντιου και σήμερα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Λαμίας. Πάνω-κάτω οι δύο ομάδες μοιάζουν ισοδύναμες και με τους ίδιους στόχους. Σε αυτό το ντέρμπι θα πάω με την ισοπαλία.

Διαβάστε επίσης

Back to top button