ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Τζιανλούκα Φέστα!

Φιλικό σήμερα για τον ΠΑΣ Λαμία και ώρα για δοκιμές από τον Τζιανλούκα Φέστα. #slgr #lamiafc #slgr2 #niki_volou #GianlucaFesta #φιλικό #season2022_2023

Φιλικό σήμερα για τον ΠΑΣ Λαμία και ώρα για δοκιμές από τον Τζιανλούκα Φέστα. #slgr #lamiafc #slgr2 #niki_volou #GianlucaFesta #φιλικό #season2022_2023

Σήμερα στις 17:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει τη φιλόδοξη ομάδα της Νίκης Βόλου σε φιλικό αγώνα, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Φθιώτιδας θα δοκιμαστεί στο γήπεδο της Νεάπολης κόντρα σε μία Νίκη αρκετά δυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι και με διαφορετικούς στόχους.

Στα δικά μας τώρα, αν και φιλικό θα προσπαθήσουμε να μπούμε στο μυαλό του Τζιανλούκα Φέστα και θα επιχειρήσουμε να προσεγγίσουμε τη πιθανή ενδεκάδα της Λαμίας.

Ο Ιταλός εκτός από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, άφησε και τους περισσότερους βασικούς του στη Λαμία με σκοπό να τους ξεκουράσει. Στην αποστολή μετά από τα περσινά ματς βρίσκεται ο Λάζαρ Ρόμανιτς ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, όπως και αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί φέτος καθόλου.

Πάμε όμως να δούμε μία πιθανή αρχική ενδεκάδα. Ο Γκαραβέλης θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια και η τετράδα της άμυνας θα αποτελείτε από τους Προβυδάκη δεξιά, Μπενίτεζ και Τζανετόπουλο στο κέντρο ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Σαραμαντάς.

Στο κέντρο θα δούμε σίγουρα τον Μπάμπη και θέση διεκδικεί ο Βασιλακάκης και ο Γκέντσογλου. Ο Μαρμεντίνι τώρα ίσως τον δούμε σε ρόλο δεκαριού, μία θέση την οποία την γνωρίζει αρκετά καλά ενώ στα άκρα θα βρεθεί ο Γιακουμάκης από τη μία και ο Ρόμανιτς από την άλλη.

Στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση ο Ρίτσμοντ Μποάκιε!

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας:

1. Γκαραβέλης Αθανάσιος
31. Saranov Bojan

2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος
3. Σαραμαντάς Γεώργιος
5. Τζανετόπουλος Άνταμ
13. Γκέντσογλου Σάββας
17. Goranov Ivan
26. Benitez Oliver
28. Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος

33. Κορνέζος Γεώργιος

20. Μπάμπης Πάρης
25. Βασιλακάκης Θεόδωρος
30. Κοντονίκος Βασίλειος

34. Μαργαρίτης Αθανάσιος

8. Γιακουμάκης Πέτρος
19. Marmentini Gustavo
22. Boakye Richmond
45. Τσούκαλος Νικόλαος
50. Romanic Lazar

Διαβάστε επίσης

Back to top button