Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δείτε το βίντεο του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League για το ψηφιακό εισιτήριο!

Δείτε το βίντεο της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League για το ψηφιακό εισιτήριο, μια ακόμα πρωτοβουλία της Super League, για την ενημέρωση όλων των φιλάθλων, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης.

Δείτε το βίντεο της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League για το ψηφιακό εισιτήριο, μια ακόμα πρωτοβουλία της Super League, για την ενημέρωση όλων των φιλάθλων, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης:

Ο τρόπος εισόδου των φιλάθλων στα γήπεδα και στα στάδια όλης της χώρας, πραγματοποιείται πλέον μέσω του Gov.gr Wallet.

Η διαδικασία έκδοσης εισιτηρίου παραμένει η ίδια.

Δείτε αναλυτικά τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε, καθώς και τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις:

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε τρία απλά βήματα ταυτοποιείς το εισιτήριό σου

1/ Αγoράζουμε το εισιτήριο του αγώνα, όπως το κάναμε μέχρι σήμερα!

2/ Μπαίνουμε στο Gov .gr Wallet, στο Ψηφιακό μας Πορτοφόλι και πληκτρολογούμε ή σκανάρουμε τον κωδικό του εισιτηρίου μας. Μόλις ολοκληρώσουμε αυτή τη διαδικασία το εισιτήριό μας έχει προστεθεί στο ψηφιακό μας πορτοφόλι.

3/ Επιλέγουμε το εισιτήριό μας και εμφανίζεται το QR code ή το barcode, το οποίο θα χρειαστούμε για την είσοδό μας στο γήπεδο.

Η Super League εκφράζει θερμές ευχαριστίες στη Διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και τα στελέχη της, για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου, καθώς και στην COSMOTE TV και τη NOVA, για την ηχητική περιγραφή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Διαβάστε επίσης

Back to top button