Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Α΄Φθιώτιδας: Τα αξιοσημείωτα της 2ης αγωνιστικής!

Και γκολ είχαμε, και ωραίες εκτελέσεις είχαμε, και πρωταγωνιστές που έκριναν ντέρμπι είχαμε αλλά και αξιωσημείωτα! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #matchday2 #ερασιτεχνικό_ποδόσφαιρο #season2022_2023

Και γκολ είχαμε, και ωραίες εκτελέσεις είχαμε, και πρωταγωνιστές που έκριναν ντέρμπι είχαμε αλλά και αξιωσημείωτα! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #matchday2 #ερασιτεχνικό_ποδόσφαιρο #season2022_2023

Εφτά αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας.

Αυτή την αγωνιστική είχαμε το ντέρμπι ανάμεσα στον Οπούντιο Μαρτίνου και τον Ολυμπιακό Λαμίας, όπου το έκρινε μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πέππα στο 89΄, ενώ ντέρμπι με νικητή είχαμε και στην Αταλάντη, όπου ο τοπικός ΑΠΟ, υποδέχθηκε και κέρδισε με 2-0 τον περσινό πρωταθλητή Α.Ο Στυλίδας!

Επίσης είχαμε την ματσάρα στο «Αλέκος Παπαγεωργίου» ανάμεσα στον Α.Σ Λιανοκλαδίου και την Προοδευτική Λάρυμνας το οποίο έληξε 2-3 υπέρ των φιλοξενούμενων και εδώ είχαμε το πρώτο αξιοσημείωτο της αγωνιστικής.

Η ομάδα της Λάρυμνας σκόραρε τρία τέρματα και το άξιο αναφοράς είναι πως μέσα στους σκόρερ δεν ήταν ο «μπόμπερ» της κατηγορίας Κώστας Ρούσσης. Ο έμπειρος σέντερ φορ, είχε έναν πιο δημιουργικό ρόλο στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τη μπάλα να περνάει από τα πόδια σχεδόν σε όλες της φάσης της Προοδευτικής ενώ είχε συμμετοχή σχεδόν και στα τρία γκολ της ομάδας του.

Το άλλο που αξίζει να αναφερθούμε είναι στο 6-0 του Αστέρα Σταυρού επί της Α.Ε Καλυβίων. Δεν είναι τόσο σημαντικό το σκορ (είναι αλλά δεν θα σταθούμε εκεί), αλλά ότι οι γηπεδούχοι σκόραραν έξι φορές με έξι διαφορετικούς σκόρερ!

Τα γκολ πέτυχαν ο Ταμπάκης στο 5’, ο Ακασού στο16’, ο Χαντζής στο 28’ ,ο Νικολόπουλος στο 59’ , ο Αυγουστάτος στο 67’ και ο Μαραγκός στο 86’…

Εδώ είναι ο Μίλτος Μπουγιώτας με τη φανέλα του Ολυμπιακού Λαμίας!

Τέλος, θα υπογραμμίσει και τα δύο γκολ του Μπουγιώτα σε διάστημα ΔΥΟ ΛΕΠΤΩΝ! Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των «πράσινων» βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά φέτος στο 72΄ενώ στο 74΄ έγραψε το τελικό 0-3 της ομάδας του επί του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button