Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σπουδαίο τουρνουά στη Θεσσαλονίκη με Άρσεναλ, Σάλκε, Άιντραχτ και Σάλτσμπουργκ

Η Sport Experte ανακοίνωσε τη διοργάνωση τουρνουά δοκιμαστικών στη Θεσσαλονίκη, στα γήπεδα «Λόλα» στη Σουρωτή, σε συνεργασία με σπουδαία ευρωπαϊκά κλαμπ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση: 

Το τριήμερο 4-6 Μαΐου 2018, στα γήπεδα “Λόλα” στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, η Sport Experte σε συνεργασία με τη Σάλκε, την Άιτραχτ Φραγκφούρτης, τη Red Bull Σάλτσμπουργκ και την Άρσεναλ, διοργανώνουν το 1ο SportX Camp επιλογής ποδοσφαιριστών γενν. 2002/2003!

Η παρουσία των συγκεκριμένων συλλόγων αλλά και της εταιρίας στην οποία ανήκουν διεθνούς φήμης προπονητές, τεχνικοί διευθυντές και ποδοσφαιριστές, αποτελεί μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους παίκτες της συγκεκριμένης ηλικίας, καθώς εκτός της δεδομένης συνεργασίας τους με την Sport Experte, στο τουρνουά θα δώσουν το παρόν Chief Scouters από πολλά μέρη της Ευρώπης

Το SportX Football Camp θα λάβει χώρα στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις «Λόλα» στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, από την Παρασκευή 4 έως την Κυριακή 6 Μαΐου, με τη συμμετοχή 88 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα χωριστούν σε 8 ενδεκάδες.

Στο τουρνουά, εκτός της παρουσίας των Chief Scouters, θα δώσουν το παρών όλοι οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές των Εθνικών ομάδων αλλά και Τεχνικοί Διευθυντές οι οποίοι θα κληθούν να δουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν στο SportX Camp!

Η κάθε ομάδα θα έχει τον δικό της προπονητή, που θα κοουτσάρει κατά τη διάρκεια των αγώνων, ενώ εξασφαλισμένη είναι η παρουσία διαιτητικής τριπλέτας, μασέρ, φυσιοθεραπευτών, ιατρών και ότι προβλέπεται για τη διεξαγωγή ενός αγώνα ποδοσφαίρου.

Μετά τη διεξαγωγή του Τουρνουά, οι παίκτες που θα επιλεγούν από τις ομάδες τις οποίες συνεργάζεται η Sport Experte θα μεταβούν για δοκιμαστικά μίας (1) εβδομάδας στην έδρα του συλλόγου, με όλα τα έξοδα πληρωμένα (μετακίνηση, διατροφή, διαμονή) με στόχο να διεκδικήσουν ένα συμβόλαιο.

Όσοι παίκτες δεν επιλεγούν, το γραφείο θα αναλάβει να τους φέρει σε επαφή και με άλλες ομάδες ενώ ειδικό κεφάλαιο για την εταιρία είναι η παρουσία του Γιούργκεν Κόλερ, με την τεράστια καριέρα ως παίκτης, προπονητής και Τεχνικός Διευθυντής, ο οποίος και προτείνει τους παίκτες στις ομάδες στις οποίες μεγαλούργησε (Γιουβέντους, Μπάγερν Μονάχου κτλ)

Οι ιθύνοντες και συνεργάτες της Sport Experte

– Oliver Wölki : 200 συμμετοχές και 27 με Ντάρμσταντ, Μανχάιμ, Ουλμ, Σβέρτζιγκεν και Έπιγκεν αγωνιζόμενος ως μέσος.

– Τάσος Μαραγκιοζίδης : Ο ομογενής ατζέντης που ζει και εργάζεται στη Γερμανία και θεωρείται από τους πλέον έμπειρους στο χώρο.

– Δημήτρης Πετκάκης : Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής, κάτοχος διπλώματος UEFA A και μάνατζερ ποδοσφαιριστών πλέον, έχει διαγράψει μια μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα σε ΑΕ Αμπελοκήπων, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βέροια, Καβάλα, Πανιώνιο, Ολυμπιακό Βόλου, Αιγινιακό κ.α. ενώ δραστηριοποιείται ήδη στις Ακαδημίες στην Ημαθία.
– Γιούργκεν Κόλερ : Ο 52χρονος πλέον συνεργάτης της Sport Experte, έχει μια τεράστια ευρωπαϊκή καριέρα, με τίτλους και διακρίσεις τόσο σε συλλογικό όσο και εθνικό επίπεδο. Έχει καταγράψει πάνω από 500 συμμετοχές με Κολωνία, Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους και Ντόρτμουντ ενώ έχει 105 παρουσίες στην Εθνική Γερμανίας.

Παίκτες που ανήκουν στη Sport Experte
Sebastian Hertner – Aue
Philip Förster – Sandhausen
Benedict do Santos – VfB Stuttgart
Adrian Popa – FC Reading
Lucas Romero – EC Cruzeiro
Patric Lalau – Atletico Mineiro
Jean Ndecky – Fortuna Düsseldorf
Lasana Faye – Vitesse Arnheim
Hamza Barry – Hajduk Split
Andrei Artean – Timisoara
Srdjan Stanic – Zrinski Mostar
Petre Ivanovici – FC Voluntari
Alf Minzel – Wehen Wiesbaden
Sandro Loechelt – Mainz 05
Niko Dobros – Dudelingen
Hajdar Shala – Bayer Leverkusen
Nicola Jürgens – Kickers Offenbach
Γιάννης Μυστακίδης – ΠΑΟΚ (δαν. Ατρόμητο)
Δημήτρης Γιαννούλης – ΠΑΟΚ (δαν. Ατρόμητο)
Παναγιώτης Κυνηγόπουλος – Παναχαϊκή (πριν Σεντ Τρούιντεν)
Και πολλά νέα παιδιά, ηλικίας 15-18 ετών που παίζουν σε Hoffenheim, Karlsruhe, Stuttgart, Kaiserslautern, Mainz, Sandhausen και Mannheim
Ενώ αρκετοί είναι οι Έλληνες που έχουν δοκιμαστεί από Γερμανικούς συλλόγους

Προπονητές που ανήκουν στη Sport Experte
Domenico Tedesco
Jürgen Kohler Uli Forte και FC Zürich
Kenan Kocak – SV Sandhausen
Αργύρης Γιαννίκης – Rot Weiss Essen
Pavel Dotschev – Hansa Rostock
Daniel Paulus – Eintracht Trier
Willy Sagnol – Co-Trainer Bayern Monaxo
Δημήτρης Πετκάκης
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Facebook: SportX Camp 2018
E-mail: [email protected]
Τηλ. 6930 393091, 6980 875532

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button