ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Π. Παπαϊωάννου : Υπάρχουν η δυναμική και οι προϋποθέσεις ώστε η πόλη να αλλάξει σελίδα (φωτό)

Στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων και μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων και μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο κ. Παπαϊωάννου υποδέχτηκε αρκετό κόσμο στο περίπτερο που έχει η ομάδα στην “Lamia Expo 2022”, δείχνοντας την στήριξη της στο θεσμό, με τους οποίους συνομίλησε σε ευχάριστο κλίμα ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε και τα υπόλοιπα περίπτερα της Lamia Expo 2022 ανταλλάσσοντας σκέψεις και απόψεις με τους έκθετους αναφορικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν μέσα σε ένα αβέβαιο οικονομικά περιβάλλον.

Σε δήλωση του για την επαναλειτουργία της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας σημειώνει:

«Η επαναλειτουργία της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας προσδίδει μια διαφορετική πνοή με θετικό πρόσημο για την πόλη. Αποτελεί πρωτοβουλία με έντονο αναπτυξιακό αποτύπωμα, που αναμφίβολα θα τονώσει την οικονομική ζωή της πόλης μας.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, ο ΠΑΣ Λαμία, δηλώνει δυναμικά “παρών”, συμμετέχοντας και στηρίζοντας τέτοιου είδους εγχειρήματα.

Η Λαμία έχει ανάγκη από τέτοιες πρωτοβουλίες, δράσεις και ενέργειες, που θα αναδεικνύουν στην πράξη νέες προοπτικές σε οικονομικό, επενδυτικό, επιχειρηματικό και κοινωνικό επίπεδο.
Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον!! Υπάρχουν άλλωστε, η δυναμική και οι προϋποθέσεις ώστε η πόλη να αλλάξει σελίδα

Πηγή: LamiaNow.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button