FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Να βγει αλώβητος από την «κόλαση» του «Κλεάνθης Βικελίδης»!(match day)

Μεγάλη ημέρα σήμερα για τον ΠΑΣ Λαμία, μιας και στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της SuperLeague θα επιστρέψει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να παίξει κόντρα στον Άρη έπειτα από δύο χρόνια.

Την ομάδα του Άρη θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 19:00 ο ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της SuperLeague.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου, μετά από τη πρώτη νικηφόρα αναμέτρηση για το 2019 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του Κυπέλλου, θα παίξει εκτός έδρας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι σε μία ομάδα που μπορεί να παρουσιάζει αρκετά προβλήματα τον τελευταίο καιρό, όμως ο Άρης παραμένει μία μεγάλη ομάδα.

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία

Η λαμιώτικη ομάδα βρίσκεται από εχθές στη Θεσσαλονίκη, όπου ταξίδεψε χωρίς τους δύο αρχηγούς της, τον Ανέστη Αναστασιάδη και τον Μάρκο Μπλάζιτς.

Ο Σέρβος όλη την εβδομάδα ακολούθησε πρόγραμμα φυσικοθεραπειών καθώς αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό ενώ για τον Έλληνα σέντερ μπακ δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση όσο αφορά τον λόγο για τον οποίο απουσιάζει.

Εννοείται πως μπορεί να τον άφησε εκτός ο Χάβος για λόγους τακτικής. Τώρα, στα υπόλοιπα θέματα, μέσα στην αποστολή κανονικά είναι ο Τομάς και ο Μπεχαράνο όπου αναμένεται να ξεκινήσουν και βασικοί ενώ στην αποστολή μπήκε και ο Καραμάνος παρόλο που έφυγε τραυματίας από τον αγώνα με τον ΠΑΟ.

Η «κυανόλευκη» αποστολή είναι η εξής:

1 Bojan Saranov
22 Νικόλαος Μελίσσας

2 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος
4 Daniel Adejo
5 Χρήστος Καρυπίδης
23  Ιωάννης Σκόνδρας
27 Vanderson Scardovelli
50 Mark Asigba

6 Danny Bejarano
7 Αθανάσιος Καραγκούνης
8 Βασίλειος Πλιάτσικας
10 Facundo Bertoglio
19 Joan Tomas
21 Έλιν Δημούτσος
26 Denis Epstein
61 Κωνσταντίνος Μπουλούλης

9 Jeronimo Barrales
11 Αναστάσιος Καραμάνος
18 Lazar Romanic
45 Νικόλαος Τσούκαλος

 

Στο μυαλό του Χάβου

Και αφού γνωρίζουμε την αποστολή αλλά και το πως ο Μάκης Χάβος έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από τη βασική ενδεκάδα του προηγούμενου αγώνα, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τους ένδεκα ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν στον σημερινό αγώνα.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να ξανά κάτσει ο Σαράνοφ, ενώ στην άμυνα δεν θα έχουμε όπως φαίνεται πολλές αλλαγές. Αντέτζο και Πλιάτσικας στο κέντρο, αριστερά ίσως επιστρέψει ο Βάντερσον με την προοπτική να παίξει δεξιά ο Ασίγκμπα και ο Βασιλαντωνόπουλος να πάει ως δεξιός χαφ, αν δεν ξεκινήσει ο Καραμάνος.

Αν τελικά παίξει ο Καραμάνος βασικός, τότε θα έχουμε Βάντερσον ή Ασίγκμπα αριστερά στην άμυνα και δεξιά τον Βασιλαντωνόπουλο.

Στο κέντρο φανέλα βασικού θα πάρει ξανά ο Μπεχαράνο μαζί με τον Δημούτσο ενώ ως δεκάρι λογικά θα δούμε τον Μπερτόλιο να επιστρέφει στη θέση του. Αριστερά ο Επστάιν, δεξιά ο Καραμάνος και στην αιχμή του δόρατος ο Μπαράλες.

Τώρα, παίζει και το ενδεχόμενο να έχουμε τον Μπερτόλιο αριστερά και τον Τομάς να παίζει ως δεκάρι, με τον Χάβο να έχει στα πλάνα να δοκιμάσει να παίξει και με τους δύο δημιουργικούς μέσους.

 

Tα αγωνιστικά νέα του Άρη

Τρία σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Σάββας Παντελίδης όσο αφορά τον αγώνα σήμερα κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία. Ο Σιώπης είναι εκτός με τραυματισμό, όπως και ο Διαμαντόπουλος ενώ ο Μπάσα είναι τιμωρημένος.

Από την άλλη μπήκε κανονικά στην αποστολή ο Γιουνές, ο οποίος όμως έχασε τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας του, που ήταν και οι πιο σημαντικές.

Πιο αναλυτικά η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Bruno Gama, Fran Velez, Diguiny, Martinez, Younes, Matilla, Menendez, Colazo, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Σταμπουλίδης.

 

Η μετάδοση του αγώνα

Το LamiaSports θα βρίσκεται και σε αυτόν τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΣ Λαμία και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις του παιχνιδιού, με live chat και ρεπορτάζ πριν και μετά την αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button