Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Η διαφωνία με τον Μάριο Σιαμπάνη τον υποχρεώνει να αποταθεί σε άλλες λύσεις

Η διάσταση απόψεων μεταξύ Άρη και Μάριο Σιαμπάνη υποχρεώνει τους «κίτρινους» να κοιτάξουν κι άλλες λύσεις – κυρίως – από την ελληνική αγορά.

Η διάσταση απόψεων μεταξύ Άρη και Μάριο Σιαμπάνη υποχρεώνει τους «κίτρινους» να κοιτάξουν κι άλλες λύσεις – κυρίως – από την ελληνική αγορά.

Αυτή η διαπραγμάτευση βαστά από τα μέσα της περασμένης άνοιξης για να φτάσουμε στις αρχές του καλοκαιριού δίχως να έχει σημειωθεί ουσιαστική πρόοδος στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Άρης και Μάριος Σιαμπάνης δεν έχουν συμφωνήσει επί των οικονομικών όρων ενός νέου συμβολαίου, ούτε επίσης επί των αγωνιστικών προϋποθέσεων που φέρεται να θέτει η πλευρά του τερματοφύλακα. Οι «κίτρινοι» θέλουν την παραμονή του διατηρώντας τον όμως στον ρόλο του δεύτερου τερματοφύλακα ενώ ο 24χρονος γκολκίπερ θέλει να έχει περισσότερα παιχνίδια έπειτα από τις έξι συμμετοχές που μέτρησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με το ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων είναι ότι πλέον έχουν στενέψει τα περιθώρια του χρόνου. Για τη Δευτέρα (12/6) έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση της ομάδας ενώ στις 20 ή 21 του μήνα η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ισραήλ για τους δύο φιλικούς αγώνες με τη Μακάμπι Χάιφα. Μάλιστα, η ισραηλινή ομάδα ανακοίνωσε ότι οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 21 και 24 Ιουνίου. Το ουσιαστικό μέρος της προετοιμασίας θα ξεκινήσει από την επομένη της επιστροφής της από το Ισραήλ και μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει και τους φιλικούς αγώνες στη Βουλγαρία όπως και τους αντίστοιχους στη Θεσσαλονίκη. Ως εκ τούτου, υποχρεωτικά στον Άρη αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να βάλουν deadline στις συζητήσεις με τον Μάριο Σιαμπάνη και σε περίπτωση που δεν γεφυρωθεί το χάσμα που φαίνεται ότι χωρίζει τις δύο πλευρές, να αποταθούν σε άλλες λύσεις.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το ενδεχόμενο τέθηκε από καιρό στο εσωτερικό της ομάδας όπου εξετάστηκαν κυρίως λύσεις από την ελληνική αγορά και τερματοφυλάκων οι οποίοι θα συμβιβαστούν με τον ρόλο του δεύτερου γκολκίπερ. Ήδη έχουν γίνει επαφές με ελεύθερους Έλληνες τερματοφύλακες, ο δε Ρόμπερτ Παλίκουτσα έχει κάνει σχετική έρευνα και στο εξωτερικό εστιάζοντας σε δύο περιπτώσεις Βαλκάνιων γκολκίπερ.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button