Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ετοιμάζεται για τη μεταγραφή της ζωής του ο Σβάρνας!

Η απογείωση του Έλληνα στόπερ και η ρήτρα της ΑΕΚ. #slgr #aekfc #Σβάρνας #Rakow #transfernews #season2022_2023

Πήρε το ρίσκο και εκ του αποτελέσματος προς το παρόν δικαιώνεται. Ο Στράτος Σβάρνας αντιλαμβανόμενος ότι δεν θα ήταν στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα είπε το «ναι» στην πρόταση της Πολωνικής Ράκοβ για την απόκτησή του από την ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού.

Η φυγή του Σβάρνα από το τοξικό μέχρι πέρυσι περιβάλλον της Ένωσης του έκανε καλό. Είναι βασικότατο γρανάζι της Ράκοβ που βρίσκεται ένα μόλις πόντο από τη κορυφή του Πολωνικού πρωταθλήματος. Μετράει ήδη 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την νέα του ομάδα έχοντας πετύχει και ένα γκολ.

Τελευταίο του παράσημο ήταν η επιλογή του στη κορυφαία ενδεκάδα της πρόσφατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Είναι μάλιστα η δεύτερη φορά που το καταφέρνει δείχνοντας έτσι το πόσο πολύτιμος είναι για τη Ράκοβ.

Το όνομα του Σβάρνα βρίσκεται ήδη στα ραντάρ ομάδων της Μπουντεσλίγκα αλλά και της Serie A και στην ΑΕΚ τρίβουν τα χέρια τους. Στη συμφωνία με τη Ράκοβ έχει μπει και οψιόν αγοράς από τους Πολωνούς αλλά και ποσοστό μεταπώλησης 20%. Κάτι που σημαίνει ότι εάν ο διεθνής στόπερ συνεχίσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις υπάρχει η δυνατότητα να μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Η περίπτωση Σβάρνα μοιάζει αρκετά με εκείνη του Γιώργου Αθανασιάδη τη περυσινή χρονιά. Μόνο που ο δεύτερος επέστρεψε αναγεννημένος από τον δανεισμό του για να είναι αναπληρωματικός του Στάνκοβιτς και με την ΑΕΚ να μένει με άδεια χέρια…

πηγή: footballbet.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button