Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΟΦΗ: Με Μαρινάκη, Γιαννούλη στην Τρίπολη

Οι Μαρινάκης, Γιαννούλης μπήκαν σε φουλ ρυθμούς και υπολογίζονται στον ΟΦΗ για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη. #slgr #oficretefc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Οι Μαρινάκης, Γιαννούλης μπήκαν σε φουλ ρυθμούς και υπολογίζονται στον ΟΦΗ για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον ΟΦΗ, σε ότι αφορά το ιατρικό δελτίο της ομάδας καθώς οι Μαρινάκης, Γιαννούλης μπήκαν και εκείνοι σε φουλ ρυθμούς και υπολογίζονται για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (2/10).

Την ίδια στιγμή καλύτερα είναι οι Τσιλιανίδης, Νέιρα, καθώς αμφότεροι ξεκίνησαν ατομικό.

Με τους Κώστα Γιαννούλη και Νίκο Μαρινάκη να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα, άρχισε σήμερα (25/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η σημερινή προπόνηση ήταν διπλή. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Ο Nouha Dicko επέστρεψε και προπονήθηκε κανονικά, ενώ οι Juan Neira και Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Από την προπόνηση απουσίασε ο διεθνής, Thievy Bifouma.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (26/9), στις 17:30.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button