ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι 13 παίκτες της Super League που… βγάζουν αυτοδύναμη κυβέρνηση (vids)

Στη Super League υπάρχουν 13 ποδοσφαιριστές που έχουν άμεση συμμετοχή τουλάχιστον στα μισά γκολ που έχουν πετύχει οι ομάδες τους στο πρωτάθλημα. #slgr #lamiafc #Nunez #Simon #ποδοσφαιριστές #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Στη Super League υπάρχουν 13 ποδοσφαιριστές που έχουν άμεση συμμετοχή τουλάχιστον στα μισά γκολ που έχουν πετύχει οι ομάδες τους στο πρωτάθλημα.

Φτάσαμε αισίως στην πρώτη διακοπή του φετινού πρωταθλήματος, όπου μάλιστα το δείγμα στη μεγάλη κατηγορία προέρχεται από πέντε ματς και όχι δύο όπως ήταν παλαιότερα. Επ’ ευκαιρία λοιπόν του stop που υπάρχει αναζητήσαμε τους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας με τη μεγαλύτερη «άμεση συμμετοχή» στα γκολ των ομάδων τους και ήδη 13 μπορούν να «ισχυριστούν» πως… κατεβάζουν «αυτοδύναμη» κυβέρνηση, αφού τα προσωπικά τους τέρματα plus οι ασίστ τους αντιστοιχούν μίνιμουμ στο 50% των τερμάτων που έχουν πετύχει τα clubs που αγωνίζονται.

Σίγουρα υπάρχουν ορισμένοι με μεγαλύτερη «συμμετοχή» σε γκολ από όσους θα πούμε παρακάτω, αλλά στην προκειμένη περίπτωση στεκόμαστε στην αναλογία της προσωπικής τους επίδοσης σε σχέση με τη συνολική της ομάδας τους, ώστε να αποτυπωθεί το πόσο επιδραστικοί είναι.

Για αυτό και μέτρο σύγκρισης είναι το επί τοις εκατό ποσοστό και όχι το νούμερο της άθροισης των γκολ και των ασίστ που έχουν δώσει ως τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button