Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πινέδα: «Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ»

Ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε στο Μεξικό για τον στόχο της συμμετοχής του με την Εθνική στο Μουντιάλ, αλλά και για το γεγονός ότι στο νέο του περιβάλλον στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ απολαμβάνει το ποδόσφαιρο. #slgr #aekfc #OrbelinPineda #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε στο Μεξικό για τον στόχο της συμμετοχής του με την Εθνική στο Μουντιάλ, αλλά και για το γεγονός ότι στο νέο του περιβάλλον στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ απολαμβάνει το ποδόσφαιρο.

Στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Ορμπελίν Πινέδα με την Εθνική ομάδα του Μεξικό, έχοντας δώσει ήδη ένα φιλικό με το Περού, ενώ ακολουθεί ακόμα ένα με την Κολομβία. Οι Αζτέκοι προετοιμάζονται ενόψει του Μουντιάλ στο Κατάρ σε δύο μήνες και ο μέσος της ΑΕΚ στοχεύει να είναι στις τελικές κλήσεις.

Ο Πινέδα παραχώρησε συνέντευξη στη μεξικανική εφημερίδα Milenio, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, τονίζοντας ότι πλέον έχοντας χρόνο συμμετοχής στα πόδια του απολαμβάνει το ποδόσφαιρο, μετρώντας άλλωστε τρία γκολ και μία ασίστ με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος.

«Ήταν πολύπλοκη η κατάσταση, είχα πάει από την Κρουζ Αζούλ όπου είχα χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν συνέβη στη Θέλτα, αλλά έτσι είναι η ζωή και το ποδόσφαιρο. Τώρα πλέον είμαι στην άλλη πλευρά, το εκμεταλλεύομαι και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να μιλάω για συμπαίκτες, ομάδες ή διοικούντες, πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Τώρα πρέπει απλά να παίζω, νιώθω πολύ καλά σε φυσική κατάσταση, είμαι πολύ συγκεντρωμένος και αν δεν είμαι στη λίστα στο τέλος θα υποστηρίζω την Εθνική όσο περισσότερο μπορώ», ανέφερε ο Πινέδα.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button