Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τα βρήκαν ΠΑΟΚ και Ντάγκλας Αουγκούστο!

Νέο συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών αναμένεται να υπογράψει ο Ντάγκλας Αουγκούστο, μετά την προφορική συμφωνία του Βραζιλιάνου μέσου με τον ΠΑΟΚ. #slgr #paokfc #DouglasAugusto #renewal #season2022_2023

Νέο συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών αναμένεται να υπογράψει ο Ντάγκλας Αουγκούστο, μετά την προφορική συμφωνία του Βραζιλιάνου μέσου με τον ΠΑΟΚ.

Πριν από μια εβδομάδα η παρουσία των δικηγόρων και του ατζέντη του Ντάγκλας Αουγκούστο στη Θεσσαλονίκη σήμανε… συναγερμό στο «ασπρόμαυρο» ρεπορτάζ.

Μπορεί να μην υπήρξε κάποια πληροφορία αναφορικά με πιθανή συνάντηση των εκπροσώπων του Βραζιλιάνου μέσου με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ωστόσο ήταν προφανές πως και οι δύο πλευρές ήταν σε επικοινωνία για τη λήψη οριστικών αποφάσεων.

Το συμβόλαιο του Αουγκούστο με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και σε τρεις μήνες από τώρα θα μπορούσε να συμφωνήσει και να υπογράψει σε όποια ομάδα ήθελε, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται, αλλά ούτε διαψεύδονται, κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία των δύο πλευρών και σύντομα ο Βραζιλιάνος μέσος θα υπογράψει νέο συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Η πλευρά του Αουγκούστο από το καλοκαίρι όταν ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να τον βάλει στην transfer list και να τον παραχωρήσει σε κάποια ομάδα είχε γνωστοποιήσει τις προθέσεις της αναφορικά με τις ετήσιες απολαβές του νέου συμβολαίου, που θα κυμαίνονται κοντά στις 900.000 ευρώ, ενώ θα υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία θα καθοριστεί με την άφιξη εκ νέου των μάνατζερ του Βραζιλιάνου μέσου στη Θεσσαλονίκη.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button