Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Υπογράφηκε η άδεια για την «Opap Arena», μπαίνει στο σπίτι της η ΑΕΚ!

Είναι πλέον επίσημο, η ΑΕΚ επιστρέφει στο... σπίτι της, καθώς η Περιφέρεια Αττικής υπέγραψε την άδεια για την "Opap Arena". #slgr #aekfc #OPAPArena #ΑγιάΣοφιά #γήπεδο #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Είναι πλέον επίσημο, η ΑΕΚ επιστρέφει στο… σπίτι της, καθώς η Περιφέρεια Αττικής υπέγραψε την προσωρινή άδεια για την “Opap Arena” και βγάζει άμεσα εισιτήρια για εγκαίνια και Ιωνικό.

Το τελευταίο εμπόδιο για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ξεπεράστηκε. Το πρωί της Δευτέρας, υπογράφηκε η προσωρινή (διάρκειας έξι μηνών) άδεια λειτουργίας του γηπέδου κι έτσι λύθηκε και το τελευταίο ζητούμενο που υπήρχε.

Πλέον, η ΑΕΚ «τρέχει» τις διαδικασίες για να είναι τα πάντα έτοιμα για τα εγκαίνια της Παρασκευής, αλλά και το πρώτο παιχνίδι στην «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά» που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα με τον Ιωνικό.

Πλέον, στη διάρκεια της ημέρας η ΑΕΚ θα προχωρήσει στις ανακοινώσεις για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων των εγκαινίων την Παρασκευή. Θυμίζουμε, πως για την εκδήλωση της Παρασκευής, η ΑΕΚ θα εκδώσει συλλεκτικά εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ για όλους. Για τα θυρανοίξια του Ναού της ΑΕΚ δεν θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας και δεν πρόκειται να εκδοθεί καμία πρόσκληση, ωστόσο, οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2022-2023 θα έχουν προτεραιότητα όταν ανοίξει η διαδικασία της πώλησης των εισιτηρίων.

Μετά το πέρας του χρονικού ορίου για το οποίο θα ισχύει η προτεραιότητα των κατόχων διαρκείας, η διαδικασία θα ανοίξει και για τους υπόλοιπους φίλους της ΑΕΚ. Παράλληλα, θα προχωρήσουν τις διαδικασίες για την έκδοση εισιτηρίων και για το πρώτο παιχνίδι με τον Ιωνικό, καθώς πέρα από τα διαρκείας που έχουν ήδη διατεθεί, θα υπάρξουν και κάποιες χιλιάδες απλά εισιτήρια που θα τεθούν προς διάθεση στον κόσμο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button