Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Ανέβασε ρυθμούς ο Τσούμπερ, μπήκε ο Γαλανόπουλος

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα την Τρίτη και προετοιμάζονται για την επίσημη πρώτη στην OPAP Arena με τον Γαλανόπουλο να προπονείται κανονικά και τον Τσούμπερ να είναι σχεδόν έτοιμος να μπει και αυτός σε κανονικό πρόγραμμα. #slgr #aekfc #Zuber #Γαλανόπουλος #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα την Τρίτη και προετοιμάζονται για την επίσημη πρώτη στην OPAP Arena με τον Γαλανόπουλο να προπονείται κανονικά και τον Τσούμπερ να είναι σχεδόν έτοιμος να μπει και αυτός σε κανονικό πρόγραμμα.

Η ομάδα της ΑΕΚ μπαίνει σε ρυθμούς OPAP Arena ενόψει του πρώτου επίσημου ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια την ερχόμενη Δευτέρα (3/10) με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Με την επιστροφή των κιτρινόμαυρων στα Σπάτα, ο Ματίας Αλμέιδα είχε ευχάριστα νέα βλέποντας τον Τσούμπερ να είναι σχεδόν έτοιμος μετά τη θλάση που τον ταλαιπώρησε, καθώς το απόγευμα της Τρίτης ο Ελβετός μεσοεπιθετικός έβγαλε μέρος του προγράμματος. Αυτός που επέστρεψε στο 100% ήταν ο Γαλανόπουλος, ο οποίος επανεντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα.

Ατομικά γυμνάστηκε ο Τζαβέλλας, έπειτα από την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί στο χέρι, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Φαν Βέερτ που έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο. Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το πρωί της Τετάρτης στις 09:00.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button